Libnet.ro
UNICEF

09:30

Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova, intrerupt a doua oara, la scorul de 5-7, 0-5

Adevărul Adevărul,
Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova, intrerupt a doua oara, la scorul de 5-7, 0-5

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2 - Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, a fost intrerupt a doua oara, vineri, la scorul de 5-7, 0-5. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 0-5 / Ploaia, singura care a putut opri furia ceha (9 game-uri consecutive)

Simona Halep si Karolina Pliskova 7 WTA) se intalnesc in semifinalele competitiei de la Miami, insa meciul are o miza dubla pentru jucatoarea din Romania, care in cazul unei victorii va reveni pe primul loc in clasamentul WTA. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:45 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Punctul meciului! Simona Halep si Karolina Pliskova au ridicat publicul in picioare cu un schimb incredibil de mingi

Simona Halep si Karolina Pliskova au oferit un schimb spectaculos de mingi in primul set al partidei, ridicand publicul in picioare.

WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 03:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de joi, iar partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinale) va avea loc in sesiunea de seara, fiind ultimul meci al zilei. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:00 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, in semifinalele Miami Open. Partida a fost intrerupta de ploaie de doua ori, o data la scorul de 3-3, aproxiamtiv o ora, si a doua oara la 5-7, 0-5, circa 70 de minute.

VIDEO Halep, recidivista: Simona isi ataca antrenorul pentru a doua oara la Miami. Iata ce i-a spus lui Cahill in 2017

Simona Halep are o problema atunci cand joaca la Miami Open! in 2017, pe langa faptul ca a pierdut duelul cu Konta in sferturi, romanca a fost la un pas de a-l pierde si pe Darren Cahill!.

VIDEO Lovituri de gratie! Cum a subordonat-o Simona Halep pe Venus Williams pentru a patra oara consecutiv

Simona Halep a trecut si de Venus Williams in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa o prestatie consistenta.

Simona Halep o invinge pe Venus Williams in doua seturi

Meci perfect reusit de Simona Halep, luni seara, in optimile de finala de la Miami Open.

CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, cu scorul de 5-7, 1-6 si a ratat calificarea in finala Miami Open 2019, dar si urcarea pe prima pozitie in clasamentul WTA. Cristian Tudor Popescu a excplicat de ce a pierdut Simona meciul din semifinala. Nu cred ca intreruperile cauzate de ploaie au influentat in vreun [] .

Reactie de campioana! Ce a spus Karolina Pliskova despre Simona Halep, dupa ce a invins-o clar in semifinale, la Miami

Karolina Pliskova a trecut de Simona Halep, in semifinalele turneului de la Miami, dupa un meci terminat cu 7-5, 6-1 in favoarea ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )