Libnet.ro
UNICEF

13:00

Regina Elisabeta, decizie radicala din cauza pandemiei. Ce va face, alaturi de sotul ei

Playtech Playtech,
Regina Elisabeta, decizie radicala din cauza pandemiei. Ce va face, alaturi de sotul ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au fost o decizie radicala: s-au intors la Castelul Windsor pentru a doua perioada de izolare la nivel national, a anuntat Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a facut stranga-mprejur. Decizie radicala: s-a intors impreuna cu sotul la Castelul Windsor din cauza pandemiei An de . continuă pe Playtech

MINISTRUL CEH: Starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun

Starea de urgenta declarata in Republica Ceha din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun, a avertizat astazi ministrul de interne Jan Hamacek.

Ziua Mortilor, celebrata in Mexic cu restrictii din cauza pandemiei de coronavirus

Pe fundalul a trei zile de doliu pentru persoanele care si-au pierdut recent viata din cauza complicatiilor aparute in urma infectarii cu noul coronavirus, Mexicul a marcat duminica, intr-o versiune restransa, Ziua Mortilor, o sarbatoare care comemoreaza memoria celor disparuti.

Tribunalul Bacau a decis: Restaurantele, barurile si cafenele raman deschise, in ciuda restrictiilor impuse din cauza pandemiei

Resturantele, barurile si cafenele din Bacau raman deschise, in ciuda riscului mare de transmitere a noului coronavirus, a hotaratTribunalului Bacau. 22 de firme au atacat in instanta hotararea CJSU.

Peste 4.200 de scoli din Romania, inchise din cauza pandemiei: in 366 de unitati de invatamant au fost descoperite cazuri de infectare cu coronavirus

In peste 4. 200 de scoli din Romania orele se desfasoara, in prezent, exclusiv online, potrivit datelor anuntate, miercuri, de Ministerul Educatiei. Asta inseamna ca 229 de unitati de invatamant s-au i.

Andreea Mantea, probleme cu iubitul din cauza lui David? Decizia radicala luata de vedeta

Andreea Mantea este intr-o situatie aparte in ceea ce priveste viata personala. Fanii s-au tot intrebat cine este noul partener al acesteia, dar bruneta e departe de a-l face cunoscut. Ce decizie radicala a luat in privinta relatiei sale si cum il implica si pe David? Andreea Mantea, probleme in paradis? Ce se intampla in .

Lidia Buble, decizie radicala. Nimeni nu se astepta la asa ceva! Artista a spus tot

Lidia Buble a luat o decizie radicala, la cateva luni dupa despartirea de omul de televiziune Razvan Simion. Lidia Buble vrea sa sterarga orice amintire de pe urma relatiei cu Razvan Simion, astfel ca a cautat o clinica care sa ii stearga un tatuaj care pana nu demut avea o insemnatate pentru ea. Lidia Buble .

Micutzu, certat de un barbat din cauza mastii. Raspunsul sau a fost total surprinzator

Micutzu a intrat in gura fanilor critici! Celebrul comediant a fost dojenit de unul din urmaritorii sai din cauza mastii de protectie pe care o purta. Cum a raspuns vedeta la cele scrise de un internaut? Micutzu, discutie cu unul din fani din cauza mastii Pandemia de coronavirus a scos scepticismul si basmele din unii .

Cum a ajuns statul roman sa plateasca taxa pe prostie din cauza unor functionari. Explicatiile ministrului Transporturilor, Lucian Bode (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a sustinut marti seara, pentru B1 TV, ca unele proiecte de infrastructura au batut pasul pe loc din cauza unor neintelegeri intre beneficiari si antreprenori, dar si.

Sedinta plenului Senatului nu poate incepe din cauza lipsei cvorumului. PSD nu reuseste sa recastige majoritatea

Sedinta plenului Senatului, programata pentru ora 14:00, nu poate incepe din cauza lipsei cvorumului. in sala sunt prezenti doar senatori de la PSD si ALDE. Ar absenta inclusiv senatori de la PSD, potrivit.

Targul de la Sibiu nu se va organiza anul acesta din cauza epidemiei de Covid-19

Sarbatorile de iarna vor fi petrecute acasa, in anul pandemic 2020. Chiar si organizatorii de targuri de Craciun sunt nevoiti sa anunte anularea evenimentelor in aer liber, din cauza numarului tot mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )