Libnet.ro
UNICEF

14:30

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

ADPM ADPM,
Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media. continuă pe ADPM

Media Music Awards 2017 se transforma intr-un mare eveniment monden

Media Music Awards este cea mai mare gala muzicala din Romania, insa, odata cu editia din acest an, va deveni si un eveniment cu o importanta latura mondena.

Lora, Connect-R, Sore si Irina Rimes canta la Media Music Awards

Lora, Connect-R, Sore si Irina Rimes se numara printre artistii de top care vor canta, in seara de 3 octombrie, pe scena Media Music Awards.

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Vesti bune din economie. Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE, insa avansul economiei este realizat de putin peste 6. 500 de companii din cele 640. 000 care functioneaza in Romania,.

De ce este Dobrogea cea mai fecunda regiune din Europa ca potential eolian. Tinutul vanturilor are un singur rival

Dobrogea este considerata cea mai promitatoare regiune din Europa ca potential eolian. Specialistii afirma ca singura regiune comparabila cu Dobrogea, din acest punct de vedere, este nordul Scotiei.

Cine este mostenitoarea imperiului LOreal, devenita si cea mai bogata femeie din lume

Francoise Bettencourt-Meyers, in varsta de 64 de ani, a mostenit compania de cosmetice LOreal dupa moartea recenta a mamei sale, Liliane Bettencourt, devenind astfel cea mai bogata femeie din lume.

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

Vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada. Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura

Mercurul termometrelor a coborat luni dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus un grad Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta valoare inregistrata in zonele locuite din tara. La.

ATP: Marius Copil, locul 83 in lume - Si-a egalat cea mai buna performanta; Rafael Nadal, liderul ierarhiei

Dupa ce a ajuns in sferturile turneului de la Metz, Marius Copil si-a egalat cea mai buna clasare din clasamentul ATP, locul 83 639 de puncte). Urmatorul jucator din Romania vine tocmai pe locul 490 - Dragos Dima. Lider al clasamentului se mentine Rafael Nadal, ibericul fiind urmat de Roger Federer si Andy Murray.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )