Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vesti bune din economie. Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE

Antena3 Antena3,
Vesti bune din economie. Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE, insa avansul economiei este realizat de putin peste 6. 500 de companii din cele 640. 000 care functioneaza in Romania,. continuă pe Antena3

Romania trebuie sa fie parte a unei coalitii. NATO nu mai are resurse. Un expert in geopolitica, semnal de alarma pentru tara noastra

Politologul american George Friedman spune ca tara noastra trebuie sa priveasca spre Rusia ca pe o amenintare, dar care nu este totusi la fel de periculoasa ca in trecut si nici ca in.

Reprezentatii grupurilor multinationale prezente in tara noastra cred ca vor fi mai expusi controalelor fiscale

Reprezentatii companiilor multinationale prezente in tara noastra 95%) considera ca vor fi mai expusi controalelor fiscale in viitor ca urmare a modificarilor aduse de baza impozabila si a mutarii artificiale a profiturilor in alt stat Base Erosion and Profit Shifting - BEPS), potrivit unui comunicat de presa Deloitte, remis Redactiei.

Putinatatea investitiilor - o mare problema pe care o are tara noastra

Putinatatea investitiilor reprezinta o mare problema pe care o are tara noastra, a precizat Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), mentionand ca, pentru dezvoltarea economiei, avem nevoie de legi intelepte, de institutii puternice si eficiente si de echipe performante.

Mai mult de 100.000 mp de spatii industriale moderne au fost livrate in tara noastra

Mai mult de 100. 000 metri patrati mp) de spatii industriale moderne au fost livrate in tara noastra in prima jumatate a anului, iar estimarile arata ca, pana la finalul acestui an, stocul total de spatii logistice si industriale va creste cu cel putin 350. 000 mp spatii de clasa A, potrivit unui raport al CBRE, trimis Redactiei.

Bancul zilei: vesti bune, vesti rele...

Un bolnav isi revine din coma. - Doctore, nu trebuie sa-mi mai spui nimic! Am scapat si ce-a fost mai rau a trecut!.

Bancul zilei:Vesti bune, vesti rele...

Un bolnav isi revine din coma. - Doctore, nu trebuie sa-mi mai spui nimic! Am scapat si ce-a fost mai rau a trecut!.

Vesti bune pentru soferi! Comisia de buget din Senat a decis eliminarea majorarii accizei la carburanti

Comisia de buget din Senat a decis, marti, eliminarea majorarii accizei la carburanti, potrivit news. ro. Senatorii din Comisia de buget au adoptat raportul la ordonanta 25/2017 prin care a fost majorata acciza.

Renovarea apartamentelor vechi din Romania ar costa 15 miliarde de euro. Patru lucruri pe care e bine sa le stii atunci cand se discuta despre confortul locativ din tara noastra

In Romania sunt circa 7. 5 milioane de familii din care circa 7 milioane 94%) sunt construite inainte de anul 2000, iar 3 milioane construite inainte de 1989. In asemenea conditii nu e de mirare ca 8 din 10 romani au declarat ca au probleme cu locuinta. Numai daca luam in calcul o suma de 5. 000 de euro pentru renovarea unui apartamente vechi, am ajunge la un necesar de finantare de 15 miliarde de euro, a explicat sambata Lucian Anghel, presedintele BCR BpL in cadrul unei intalniri cu presa.

1% dintre companiile din tara noastra au venituri mai mari decat restul de 99%

Raportul privind distributia averii mondiale, potrivit caruia 1% din populatie detine mai mult de jumatate din averea globala, adica e mai bogata decat restul de 99%, e replicat si la nivelul economiei romanesti, releva un studiu al CITR Group privind privind evolutia societatilor de impact din Romania.

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )