Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este mostenitoarea imperiului LOreal, devenita si cea mai bogata femeie din lume

Adevărul Adevărul,
Cine este mostenitoarea imperiului LOreal, devenita si cea mai bogata femeie din lume

Francoise Bettencourt-Meyers, in varsta de 64 de ani, a mostenit compania de cosmetice LOreal dupa moartea recenta a mamei sale, Liliane Bettencourt, devenind astfel cea mai bogata femeie din lume. continuă pe Adevărul

Secretul longevitatii politice a cancelarului Angela Merkel, dezvaluit. Cine este umbra sefei Executivului german

Dupa 12 ani in care a condus Germania, Angela Merkel, considerata cea mai puternica femeie din Europa, se pregateste pentru preluarea celui de-al patrulea mandat, daca nemtii vor vota, duminica, in favoarea sa, scrie The Telegraph.

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

Vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada. Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura

Mercurul termometrelor a coborat luni dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus un grad Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta valoare inregistrata in zonele locuite din tara. La.

ATP: Marius Copil, locul 83 in lume - Si-a egalat cea mai buna performanta; Rafael Nadal, liderul ierarhiei

Dupa ce a ajuns in sferturile turneului de la Metz, Marius Copil si-a egalat cea mai buna clasare din clasamentul ATP, locul 83 639 de puncte). Urmatorul jucator din Romania vine tocmai pe locul 490 - Dragos Dima. Lider al clasamentului se mentine Rafael Nadal, ibericul fiind urmat de Roger Federer si Andy Murray.

Cea mai bantuita inchisoare din Marea Britanie primeste oaspeti peste noapte

Inchisoarea Shepton Mallet a fost gazda unor executii brutale si i-a incarcerat pe unii dintre cei mai periculosi oameni. Acum, inchisoarea, descrisa ca fiind cea mai bantuita, primeste oaspeti peste noapte, noteazaMirror.

Ajutoare financiare de la Guvern. Maramuresul a primit cea mai mare suma pentru despagubiri

Peste 36 de milioane lei au fost alocate de guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, 21 septembrie. Judetul Maramures a primit cea mai mare suma, potrivit cifrelor furnizate de Institutia Prefectului Maramures. Celelate judete, insa, au primit suplimentari ale sumelor de la bugetul MAI.

Tudorel Toader: Sper ca MCV-ul sa fie ridicat in 2019. Fiecare dintre cele 12 recomandari sunt n cea mai mare parte ndeplinite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca spera ca pana in 2019, cand Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, MCV-ul sa fie ridicat, pentru ca fiecare dintre cele 12 recomandari sunt in cea mai mare parte indeplinite, relateaza Agerpres.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

Liliane Bettencourt, mostenitoarea L'Oreal si cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata la varsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului L'Oreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut, joi, de fiica lui Bettencourt, Francoise Bettencourt Mayers. In acest moment dureros pentru noi as vrea sa reiterez, in numele familiei noastre, daruirea noastra totala si loialitatea fata de L'Oreal, a precizat Bettencourt Meyers intr-un comunicat remis New York Times.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )