Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mediastandard.ro: Mizele din spatele unui fake news pe repede-inainte. Asa-zisa casca lui Iohannis, subiectul unei stiri false marca PSD

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Mizele din spatele unui fake news pe repede-inainte. Asa-zisa casca lui Iohannis, subiectul unei stiri false marca PSD

In timpul conferintei de presa a lui Klaus Iohannis, o intrebare adresata de unul din reporteri avea sa starneasca o adevarata campanie de manipulare in mediul online, dusa de partidul Vioricai Dancila impotriva contra-candidatului sau. Eforturile social-democratilor, desi orchestrate pe repede-inainte, arata pana unde este dispus sa mearga partidul ce a avut cel mai mult de pierdut in ultimele luni pentru a ramane in continuare pe o pozitie de forta. continuă pe Hotnews

Orban, despre fake news-ul cu Iohannis: PSD are o campanie bazata pe manipulari si minciuni gogonate

PSD are o campanie bazata pe fake news,manipulari si minciuni gogonate, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a tinut sa se refere in special la fake news-ul raspandit de social-democrati miercuri seara,.

Fake news PSD: Iohannis a avut casca la conferinta Imaginile demonstreaza insa contrariul. FOTO

O noua linie de atac a pesedistilor pe Facebook unde lideri ai partidului, intre care Gabriela Firea, au distribuit un colaj foto sustinand ca presedintele Klaus Iohannis purta casca in ureche la conferinta de presa de la sediul PNL. O imagine surprinsa la fata locului demonstreaza insa contrariul, ca seful statului nu purta casca. UPDATE: Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, dupa ce Gabriela Firea l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a purtat o casca in timpul unei conferinte de presa, ca PSD face o campanie bazata pe fake-news si manipulare, fiind vizibil faptul ca seful statului nu purta casca, relateaza Mediafax.

Postarea fake news Iohannis a avut casca la conferinta a disparut de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea

Postarea cu fake news-ul potrivit caruia Klaus Iohannis ar fi venit la conferinta de presa de miercuri cu casca in ureche a disparut de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Aberatii electorale, marca PSD: Fifor acuza cenzura pentru ca internautii au raportat fake news-ul distribuit masiv de social-democrati la adresa lui Iohannis

Dupa ce pesedistii au executat marti seara o comanda de partid distribuind masiv pe retelele sociale un fake news potrivit caruia presedintele Klaus Iohannis ar fi avut casca in timpul conferintei maraton, printre acestia numarandu-se si primarul general Gabriela Firea, acum, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuza raportacii lui Iohannis care ar fi sesizat Facebook pentru blocarea postarilor.

Povestea frumoasa din spatele mesajului Mi-e dor de tine scris la Londra in preajma alegerilor prezidentiale 2019

Un mesaj emotionant scris in limba romana in districtul financiar Canary Wharf din Londra a devenit ieri viral pe internet, in ziua in care diaspora romaneasca vota in numar record pentru alegerile prezidentiale din 2019. Pentru ca acel mesaj Mi-e dor de tine mi-a adus aminte de casa si de fetita mea am cautat sa vad cine este autorul mesajului si care este povestea acestuia.

Accident neobisnuit intr-o comuna din Dambovita, din cauza unui porc mistret. Soferul a fost grav ranit

Accident neobisnuit intr-o comuna din Dambovita, din cauza unui porc mistret! Soferul unei masini a fost ranit dupa ce a lovit mortal animalul aparut parca de nicaieri, in fata masinii. in urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )