Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mediastandard.ro: Oamenii petrec mai putin timp uitandu-se la titlurile stirilor false decat la ale celor reale

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Oamenii petrec mai putin timp uitandu-se la titlurile stirilor false decat la ale celor reale

Din 2017 si pana in prezent, pe piata au iesit multe studii despre efectele si modul in care oamenii reactioneaza la fake news, insa niciunul despre ce se intampla fizic cu persoanele care citesc astfel de stiri. O echipa de la Universitatea din Copenhaga si Universitatea Aalborg arata ca ochii oamenilor reactioneaza diferit la titlurile de stiri reale si false, zabovind mai putin timp cu privirea asupra fake news-urilor. continuă pe Hotnews

Culita Sterp, premiera in Romania. Ce a facut artistul, in urma cu putin timp

Cantaretul de manele Culita Sterp i-a transmis un mesaj emotionant fratelui sau, Iancu, pe retelele sociale. Fanii au fost placut surprinsi de cuvintele artistului. Pare-se ca cei doi frati pregatesc o surpriza muzicala, ceva unic in Romania. Culita si Iancu Sterp au filmat un videoclip impreuna Fratii Sterp sunt tot mai apropiati pe zi ce .

STEFAN BUCIUC, CEO BCR SOCIAL FINANCE: Creditarea micilor antreprenori e mai putin riscanta decat se crede

Grupul BCR a acordat un credit de 340. 000 de lei Scolii informale de IT Creditarea micilor antreprenori este mai putin riscanta decat se crede, a afirmat ieri Stefan Buciuc, CEO BCR Social Finance, in cadrul unei videoconferinte. El a raspuns la o intrebare venita din partea jurnalistilor cu privire la gradul de risc pe care il poarta creditarea afacerilor la inceput de drum. Buciuc a mai spus ca principala problema a sistemului economic romanesc este educatia.

Studiul Deloitte: companiile cheltuiesc mai putin de 5% din venituri pe tehnologie

Companiile din intreaga lume cheltuiesc mai putin de 5% din venituri pe tehnologie, inclusiv asa-numitele organizatii avangardiste in domeniul tehnologiei, care au o viziune si o strategie bine definite si un departament de tehnologie dezvoltat, potrivit studiului Deloitte Global Technology Leadership 2020, efectuat in randul a 1. 300 de lideri din domeniul afacerilor si al tehnologiei din 69 de tari, inclusiv Romania. De asemenea, studiul arata ca doar 11% dintre organizatii sunt avangardiste in materie de tehnologie si ca aproape o treime dintre liderii acestor companii 29%) pot juca un rol vizionar, de doua ori mai multi decat in cazul organizatiilor traditionale 14%).

STUDIU DELOITTE: Companiile cheltuiesc mai putin de 5% din venituri pe tehnologie

Companiile din intreaga lume cheltuiesc mai putin de 5% din venituripe tehnologie, inclusiv asa-numitele organizatii avangardiste in domeniul tehnologiei,care au o viziune si o strategie bine definite si un departament detehnologiedezvoltat, potrivit studiului Deloitte Global Technology Leadership 2020.

EXCLUSIV Simona Halep, lovitura de milioane de euro din imobiliare. Cum a facut banii in cel mai scurt timp

Simona Halep a vandut complet si cel de-al doilea bloc de locuinte din Mamaia Nord, desi nu este terminat. Blocul are 22 de apartamente. Apartamentele pornesc de la 90. 000 euro 2 camere), pana la 130. 000 euro 3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a imbogatit in vreme de pandemie cu 2,5 milioane .

P Cube Medica sustine productia interna de echipamente medicale de protectie, astfel incat Romania sa depinda cat mai putin de importuri

Planurile pentru proiectul Cube Medica au demarat in acest an, odata cu declararea pandemiei, pe fondul unei nevoi tot mai mari de echipamente si consumabile medicale. Nu este insa un proiect conjunctural, intentia noastra fiind sa dezvoltam constant business-ul chiar si dupa ce amenintarea COVID-19 va fi depasita cu bine, a declarat Mehmet Hortoglu, director general Cube Medica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )