Libnet.ro
UNICEF

10:45

EXCLUSIV Simona Halep, lovitura de milioane de euro din imobiliare. Cum a facut banii in cel mai scurt timp

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Simona Halep, lovitura de milioane de euro din imobiliare. Cum a facut banii in cel mai scurt timp

Simona Halep a vandut complet si cel de-al doilea bloc de locuinte din Mamaia Nord, desi nu este terminat. Blocul are 22 de apartamente. Apartamentele pornesc de la 90. 000 euro 2 camere), pana la 130. 000 euro 3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a imbogatit in vreme de pandemie cu 2,5 milioane . continuă pe Playtech

Ion Tiriac a dat lovitura. Milioane de euro fara sa faca nimic

In plina pandemie de coronavirus, Ion Tiriac a dat lovitura! Omul de afaceri a scos milioane de euro fara sa faca nimic. Ion Tiriac, afaceri de succes chiar si pe timp de criza in timp ce multe domenii au fost grav afectate de criza cauzata de pandemia de coronavirus, Allianz Tiriac isi reconfirma renumele de .

Ce a spus marea Martina Navratilova despre Simona Halep

Celebra tenismena Martina Navratilova a vorbit despre editia din acest an de la US Open, in contextul in care la celebra competitie vor lipsi nume grele din tenisul mondial. Martina Navratilova a spus ca n-are importanta cine a ramas acasa si ramande de vazut cine va profita de acest fapt. Ce a spus marea Martina .

Simona Halep nu mai arata asa! Schimbare de look radicala

Schimbare de look radicala. Simona Halep s-a rasfatat la coafor si a postat pe retelele de socializare imagini cu noul ei look, cu suvite blonde si bucle.

Cine este castigatorul marelui premiu la Loto 649, in valoare de 1,6 milioane euro. Joaca de peste 15 ani

Marele premiu la Loto 649, in valoare de 1. 6 milioane euro, a fost castigat duminica, 16 august. Norocosul a jucat combinatia la o agentie din Sectorul 2 al Capitalei. A fost castigat marele.

Anamaria Prodan a dat o noua lovitura. Mutarea neasteptata din aceasta dimineata

Anamaria Prodan incearca sa transforme Hermannstadt intr-o echipa de play-off pentru actualul sezon. Sibienii au pornit o campanie furibunda de achizitii, care continua si dupa 1-1 in prima etapa, cu Dinamo. Transferul numarul 9 la FC Hermannstadt in aceasta vara este internationalul haitian Soni Mustivar. Fost jucator la Petrolul, mijlocasul a fost prezentat in aceasta .

RC Europe inaugureaza al treilea parc de retail, in urma unei investitii de 9 milioane euro

Dezvoltatorul si administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugureaza, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din Romania, cu o investitie totala de 9 milioane de euro.

Romania ar putea primi un imprumut de 4 miliarde euro din partea Comisiei Europene, pentru acoperirea cheltuielilor somajului tehnic Ursula von der Leyen: Europa este hotarata sa protejeze cetatenii

Recent, Comisia Europeana a inaintat o serie de propuneri pentru acordarea unui sprijin financiar sub forma de imprumut) in valoare de 81,4 miliarde euro catre 15 state membre, pentru atenuarea consecintelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )