Libnet.ro
UNICEF

09:31

Mediastandard.ro: Presa locala americana ar putea sa dispara din cauza crizei de COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Presa locala americana ar putea sa dispara din cauza crizei de COVID-19

Presa locala americana se afla in pericol de disparitie din cauza crizei cauzate de COVID-19, dupa cum se arata intr-u studiu realizat de Senat - Local Journalism: Americas Most Trusted News Sources Threatened. Micile publicatii sunt unele dintre cele mai afectate de situatia epidemiologica actuala, intrucat ele depind de veniturile din publicitate. insa perioada de lockdown si restrictiile actuale au obligat afacerile locale sa-si reduca si cheltuielile, printre care se numara si bugetul pentru reclame, informeaza Press Gazette. continuă pe Hotnews

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Situatie critica in Germania din cauza pandemiei: Nou record zilnic de contaminari, cu peste 18.000 de cazuri

Situatie ingrijoratoare in Germania din cauza pandemiei de coronavirus. Numarul cazurilor explodeaza de la o zi la alta, ultimul bilant indicand 18. 681 de contaminari cu noul tip de coronavirus in ultimele 24.

Australia: Ursii koala sunt in pericol de disparitie din cauza stresului

Conform unui studiu facut de cercetatorii australieni, ursii koala sunt pe cale de disparitie din cauza stresului rezultat in urma incendiilor, distrugerea habitatului natural prin extinderea zonelor de.

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa scape de noul coronavirus. Testul pe care l-a efectuat starul lui Juventus marti este din nou pozitiv, spre disperarea acestuia. Astfel ca Ronaldo rateaza posibilitatea de a-l infrunta pe Lionel Messi, in aceasta seara, in Liga Campionilor. De la ora 22:00, Juventus primeste vizita Bacelonei, in cel mai tare meci .

Gina Pistol, criticata de fani din cauza unui piercing. Cum a reactionat iubita lui Smiley

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, se confrunta cu probleme din cauza unui piercing. Mai precis, vedeta de televiziune a fost aspru criticata de urmaritorii sai de pe retelele.

Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Slujba de Craciun de la Vatican va fi una atipica anul acesta. Papa Franciss va fi, la fel ca si de Paste, singur la predica, slujba urmand a fi transmisa online din cauza pandemiei de.

STUDIU: Expunerea la poluare ar creste cu 15% riscul de deces din cauza COVID-19

Expunerea pe termen lung la un aer poluat poate creste riscul de a muri din cauza infectiei cu noul coronavirus, potrivit rezultatelor unui studiu publicat de revista britanica de specialitate Cardiovascular.

Nicolae Botgros a ajuns la reanimare din cauza coronavirusului. Dirijorul a dezvoltat o forma severa de Covid-19

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii,din Republica Moldova, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus in urma cu cateva zile si internat la Spitalul de.

Pacientii cu hepatita nu mai au acces la tratament. Cauzele: dificultati in a accesa servicii medicale, programari tarzii, dar si teama pacientilor de a merge la spital, din cauza pandemiei

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice atrage atentia ca pe fondul celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19, se remarca numarul redus de pacienti care au accesat terapia antivirala, in special pe programul CostVolumRezultat in hepatita C. Principalele cauze sunt dificultatea de a accesa unele servicii din spitale, programarile destul de tarzii in unele cazuri, dar si teama pacientilor de a nu ajunge in spitale si a se infecta cu noul coronavirus sau de a nu fi depistati cu COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )