Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nicolae Botgros a ajuns la reanimare din cauza coronavirusului. Dirijorul a dezvoltat o forma severa de Covid-19

B1 B1,
Nicolae Botgros a ajuns la reanimare din cauza coronavirusului. Dirijorul a dezvoltat o forma severa de Covid-19

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii,din Republica Moldova, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus in urma cu cateva zile si internat la Spitalul de. continuă pe B1

Dinamo Astra Giurgiu, amanat din cauza coronavirusului! Cand urmeaza sa se joace meciul

Partida din cadrul etapei a 9-a a Ligii 1 la fotbal, dintreDinamo Astra Giurgiu, programata sa se joace astazi, la ora 21. 00, a fost reprogramata.

Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19. Maestrul se afla in stare grava la spital

Nicolae Botgros a fost internat de urgenta la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau, dupa ce maestrul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicatiilor a ajuns la spital in stare grava. Informatia a fost confirmata pentruPublikaTV de catre fiul dirijorului, Corneliu Botgros.

Nicolae Botgros are covid-19. A fost internat imediat in spital. in ce stare se afla

Nicolae Botgros a fost testat pozitiv cu coronavirus. Celebrul dirijor din Republica Moldova a fost internat la Spitalul de Urgenta din Chisinau. in ce stare se afla acum cunsocutul artist? Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19. Care este starea artistului? Maestrul Botgos a fost diagnosticat cu COVID-19. Conducatorul Nationale de Muzica Populara Lautarii din Republica Moldova .

Nicolae Botgros, internat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii din Republ.

Nicolae Botgros, internat in spital, in stare grava. Marele violonist este infectat cu COVID-19

Nicolae Botgros este infectat cu COVID-19 si a fost internat in stare grava intr-un spital din Chisinau. Fiulviolonistului a declarat ca medicii au reusit sa il stabilizeze, insa ramane sub.

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Situatie critica in Germania din cauza pandemiei: Nou record zilnic de contaminari, cu peste 18.000 de cazuri

Situatie ingrijoratoare in Germania din cauza pandemiei de coronavirus. Numarul cazurilor explodeaza de la o zi la alta, ultimul bilant indicand 18. 681 de contaminari cu noul tip de coronavirus in ultimele 24.

Mediastandard.ro: Presa locala americana ar putea sa dispara din cauza crizei de COVID-19

Presa locala americana se afla in pericol de disparitie din cauza crizei cauzate de COVID-19, dupa cum se arata intr-u studiu realizat de Senat - Local Journalism: Americas Most Trusted News Sources Threatened. Micile publicatii sunt unele dintre cele mai afectate de situatia epidemiologica actuala, intrucat ele depind de veniturile din publicitate. insa perioada de lockdown si restrictiile actuale au obligat afacerile locale sa-si reduca si cheltuielile, printre care se numara si bugetul pentru reclame, informeaza Press Gazette.

Australia: Ursii koala sunt in pericol de disparitie din cauza stresului

Conform unui studiu facut de cercetatorii australieni, ursii koala sunt pe cale de disparitie din cauza stresului rezultat in urma incendiilor, distrugerea habitatului natural prin extinderea zonelor de.

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )