Libnet.ro
UNICEF

15:45

Situatie critica in Germania din cauza pandemiei: Nou record zilnic de contaminari, cu peste 18.000 de cazuri

B1 B1,
Situatie critica in Germania din cauza pandemiei: Nou record zilnic de contaminari, cu peste 18.000 de cazuri

Situatie ingrijoratoare in Germania din cauza pandemiei de coronavirus. Numarul cazurilor explodeaza de la o zi la alta, ultimul bilant indicand 18. 681 de contaminari cu noul tip de coronavirus in ultimele 24. continuă pe B1

Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Slujba de Craciun de la Vatican va fi una atipica anul acesta. Papa Franciss va fi, la fel ca si de Paste, singur la predica, slujba urmand a fi transmisa online din cauza pandemiei de.

Situatie grava in spitalele Iasi din cauza pandemiei de coronavirus: Este dramatic, dar nu sunt locuri, nu avem

Criza generata de pandemia de coronavirus devine disperata in Iasi, unde medicii anunta ca spitalele sunt aproape pline. Spitalele din Iasi nu mai primesc pacienti infectati cu COVID-19 din alte.

Pacientii cu hepatita nu mai au acces la tratament. Cauzele: dificultati in a accesa servicii medicale, programari tarzii, dar si teama pacientilor de a merge la spital, din cauza pandemiei

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice atrage atentia ca pe fondul celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19, se remarca numarul redus de pacienti care au accesat terapia antivirala, in special pe programul CostVolumRezultat in hepatita C. Principalele cauze sunt dificultatea de a accesa unele servicii din spitale, programarile destul de tarzii in unele cazuri, dar si teama pacientilor de a nu ajunge in spitale si a se infecta cu noul coronavirus sau de a nu fi depistati cu COVID-19.

Coronavirus: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia

Italia a inregistrat 24. 991 de noi infectari de coronavirus in ultimele 24 de ore, a spus miercuri Ministerul Sanatatii, un nou bilant record, dupa ce marti tara raportase 21. 994 de noi cazuri, relateaza Reuters.

Situatie critica in spitale dupa explozia cazurilor de COVID-19. Anuntul infiorator al ministrului Sanatatii despre locurile de la ATI

Veste trista din partea ministrului Sanatatii care a explicat care sunt sansele de eliberare a locurilor din ATI. Pentru moment, acestea sunt ocupate 60% din capacitatea lor, insa, sansele sa se umple in urmatoarea perioada sunt destul de ridicate. Potrivit acestuia, cetatenii trebuie sa se protejeze si sa respecte regulile pentru a nu necesita internare.

SVN ROMANIA: Nou record de locuinte noi in Bucuresti

Piata rezidentiala din Bucuresti si imprejurimi a inregistrat in 2020 un nou an cu rezultate record in ceea ce priveste livrarile de locuinte noi. Peste 16. 000 de unitati rezidentiale ar putea fi livrate pe piata pana la finalul acestui an, stabilindu-se astfel un nou record local, potrivit raportului de piata Residential Market Genome 2020 intocmit de catre compania de consultanta imobiliara SVN Romania.

Un nou record de infectari cu SARS-CoV-2 in Spania. Peste 23.000 de cazuri noi inregistrate in doar 24 de ore

Autoritatile spaniole au anuntat joi seara, pentru ultimele 24 de ore, un nou record de contaminari cu noul coronavirus, 23.

AFP: Lumea a inregistrat marti un nou record de contaminari cu SARS-CoV-2 pentru o singura zi

Peste 500. 000 de noi contaminari cu coronavirusul SARS-CoV-2 au fost inregistrate in mod oficial in lume marti - un nou record -, potrivit unui bilant realizat miercuri, pe baza datelor furnizate de autoritatile in domeniul sanatatii, de catre AFP.

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa scape de noul coronavirus. Testul pe care l-a efectuat starul lui Juventus marti este din nou pozitiv, spre disperarea acestuia. Astfel ca Ronaldo rateaza posibilitatea de a-l infrunta pe Lionel Messi, in aceasta seara, in Liga Campionilor. De la ora 22:00, Juventus primeste vizita Bacelonei, in cel mai tare meci .

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )