Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mediastandard.ro: Ce ar trebui sa intelegem din alegerile prezidentiale care tocmai au trecut

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Ce ar trebui sa intelegem din alegerile prezidentiale care tocmai au trecut

La finalul alegerilor pentru prezidentiale tragem linie si adunam: ce a fost bine, ce a fost rau, ce se putea evita si ce ar fi fost daca rezultatele erau cu totul altele. Chiar daca mai erau multe de spus si de facut, putem avea in vedere si cateva concluzii legate de intreg parcusul celor doi candidati pentru cea mai inalta functie in stat. continuă pe Hotnews

Surpriza la alegerile prezidentiale. Care sunt cele cinci judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc

Rezultatele oficiale arata ca Viorica Dancila a castigat doar in cateva judete, considerate fiefuri traditionale ale PSD. Viorica Dancila a obtinut cea mai mare diferenta.

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ce poate face presedintele pe plan extern

Jurnalista Sabina Iosub a prezentat, duminica, la Antena 3 atributiile pe care presedintele le are pe plan extern. Daca pe plan intern presedintele.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, turul 2, Live Update. 49,87% din romani au votat pana la ora 21:00. Date BEC

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Duminica, 24 noiembrie, veti gasi prezenta la vot si rezultate la alegeri .

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

Ce a spus mama lui Klaus Iohannis, cand a aflat ca acesta a castigat alegerile prezidentiale. Reactie neasteptata

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor in fata Vioricai Dancila si a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Mama presedintelui Romaniei a fost extrem de bucuroasa cand a aflat rezultatul alegerilor, dar a refuzat sa comenteze subiectul. Mama lui Klaus Iohannis s-a bucurat enorm cand a aflat ca acesta a .

Harta interactiva care iti arata cum s-a votat in localitatea ta la alegerile prezidentiale

Alegerile prezidentiale s-au terminat si deja stim cine le-a castigat. Totusi, daca esti curios sa vezi cum s-a votat la tine in localitate, exista o harta interactiva. Pe 24 noiembrie.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )