Libnet.ro
UNICEF

12:00

Surpriza la alegerile prezidentiale. Care sunt cele cinci judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc

Antena3 Antena3,
Surpriza la alegerile prezidentiale. Care sunt cele cinci judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc

Rezultatele oficiale arata ca Viorica Dancila a castigat doar in cateva judete, considerate fiefuri traditionale ale PSD. Viorica Dancila a obtinut cea mai mare diferenta. continuă pe Antena3

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

Ultimele redute PSD. Care sunt singurele cinci judete unde a castigat Dancila. Ce baroni s-au facut de ras

Doar cinci judete au mai ramas rosii dupa alegerile prezidentiale:Teleorman, Giurgiu, Mehedinti, Gorj si Olt, arata statistica AEP. Pe de alta parte, Viorica Dancila a incasat cele mai usturatoare infrangeri in judetele conduse de Marian Oprisan, Lia Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, Dumitru Buzatu, Felix Stroe, Marcel Ciolacu, Rovana Plumb, Ionel Arsene, Dan Nica si Gabriel Zetea.

Mediastandard.ro: Ce ar trebui sa intelegem din alegerile prezidentiale care tocmai au trecut

La finalul alegerilor pentru prezidentiale tragem linie si adunam: ce a fost bine, ce a fost rau, ce se putea evita si ce ar fi fost daca rezultatele erau cu totul altele. Chiar daca mai erau multe de spus si de facut, putem avea in vedere si cateva concluzii legate de intreg parcusul celor doi candidati pentru cea mai inalta functie in stat.

Harta dezastrului PSD. Cum s-a colorat Romania dupa alegerile prezidentiale. Fiefurile PSD, numarate pe degetele de la o mana

PSD mai controleaza doar cinci judete din sud, potrivit rezultatelor la prezidentiale. in rest, social-democratii au pierdut toata Moldova, iar in Transilvania nu a avut nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Candidatul PSD Viorica Dancila a castigat in cinci judete cele de-al doilea tur al prezidentialelor, cel mai mare scor fiind inregistrat in Teleorman.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Surpriza la sediul PSD: Ce scandeaza oamenii

Cateva zeci de persoane au venit duminica seara,la sediul central al partidului din Bd. Kiseleff, sa o sustina pe Viorica Dancila, candidatul partidului la alegerile prezidentiale.

Exit Poll. E OFICIAL. Klaus Iohannis a castigat Alegerile Prezidentiale. Datele si procentele sunt clare!

Au aparut primele date de tip exit poll oficiale, realizate de Curs-Avangarde, la ora 21:00, dar si de reprezentantii IRES. Conform acestora, Klaus Iohannis a reusit sa obtina un nou mandat de presedinte al Romaniei, castigand detasat alegerile prezidentiale in dauna Vioricai Dancila. UPDATE Exit-poll IRES, ora 21:00: Klaus Iohannis- 67,1% Viorica Dancila- 32,9% .

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, turul 2, Live Update. 49,87% din romani au votat pana la ora 21:00. Date BEC

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Duminica, 24 noiembrie, veti gasi prezenta la vot si rezultate la alegeri .

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )