Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un medic din Galati, scrisoare emotionanta pentru Raed Arafat: Va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia!

Antena3 Antena3,
Un medic din Galati, scrisoare emotionanta pentru Raed Arafat: Va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia!

Un medic urolog din Galati a scris o scrisoare emotionanta adresata secretarului de stat Raed Arafat, spunand ca se teme pentru copiii lui, deoarece si el, si sotia lui sunt medici si il roaga pe seful DSU sa o lase pe mama celor mici acasa, promitand ca astfel va fi soldat exemplar. continuă pe Antena3

Medic din Galati, apel disperat catre Raed Arafat: Lasati-mi sotia acasa cu copiii si voi fi un soldat exemplar. Nu voi dezerta

Medicilor li se cere sacrificiul suprem in aceasta criza, dar se uita usor ca acestia au familii si copii mici acasa. Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati, il implora pe Raed Arafat sa ii lase sotia, tot medic, sa ramana acasa, alaturi de copiii foarte mici. Lasa-ma pe mine sa lupt cu gandul ca sotia si copiii vor fi bine.

RAED ARAFAT: Nu cred ca a trecut ce era mai greu

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat ca ceea ce este mai greu in privinta crizei coronavirusului, in Romania, nu a trecut inca si ca totul depinde de cum vor evolua lucrurile in perioada urmatoare.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

RAED ARAFAT: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca principalul partener al autoritatilor este populatia, iar daca oamenii nu respecta masurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmand a se impune noi restrictii.

Raed Arafat: Starea de urgenta s-ar putea prelungi cu inca o luna

Starea de urgenta cauzata de pandemia de coronavirus s-ar putea prelungi in Romania cu inca o luna, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat.

Cum te protejezi, daca nu ai masca medicala, pe timp de pandemie, conform lui Raed Arafat

Dupa ce a luat parte la numeroase conferinte de presa in ultimele saptamani, Raed Arafat a decis sa posteze pe Facebook o colectie de sfaturi pentru cei care vor sa se protejeze pe timp de.

Raed Arafat: Purtati masti de protectie!

Raed Arafat trage un semnal de alarma si indeamna romanii sa poarte masca de protectie in public pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Raed Arafat si Adrian Streinu Cercel, personajele in care romanii au cea mai mare incredere. Cine a scazut in sondaje

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), si profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals, sunt oficialii in care romanii au cea mai mare incredere atunci.

Raed Arafat: Toate eforturile se depun, pe toate liniile, ca sa dam medicilor ce le trebuie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca autoritatile depun toate eforturile pentru ca medicii sa primeasca ceea ce au nevoie, respectiv ventilatoare si echipament de protectie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )