Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai tanar pacient mort in Romania din cauza coronavirusului: O femeie de 21 de ani

Hotnews Hotnews,
 Cel mai tanar pacient mort in Romania din cauza coronavirusului: O femeie de 21 de ani

O femeie de 21 de ani din judetul Vrancea este cel mai tanar pacient decedat in Romania din cauza coronavirusului. Tanara, care era internata inca din 3 aprilie la Spitalul Judetean din Focsani, avea si alte afectiuni. continuă pe Hotnews

Un barbat de 26 de ani este cel mai tanar pacient mort din cauza Covid-19 in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat persoana cea mai tanara, decedata la noi in tara, din cauz.

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

Coronavirus in Romania: Printre decesele raportate vineri sunt doi barbati de 26 si 30 de ani Orban: Fiecare masura de relaxare va fi evaluata dupa 2 saptamani

Bilantul deceselor asociate cu Covid-19 in Romania a urcat vineri la 567, dupa anuntarea a 22 de noi victime, printre care si cel mai tanar pacient care moare cu aceasta boala - un barbat de 26 de ani din Mures. Numarul de cazuri raportate oficial a ajuns astazi la 10. 417, dupa anuntarea a 321 de noi infectii. ----------20:49 Primarul Urziceniului cere MAI carantinarea localitatii Barbulesti20:24 Orban: Vom distribui masti celor aflati in pragul saraciei. Ceilalti va trebui sa le achizitioneze18. 46 Alte 15 decese anuntate vineri. Bilantul mortilor in Romania urca la 567.

Coronavirus in Romania: 321 de cazuri noi, totalul a ajuns la 10.417 1.500 de romani din strainatate, infectati, 70 dintre ei au murit

Numarul de cazuri de coronavirus din Romania a urcat vineri la 10. 417, dupa anuntarea a 321 de cazuri noi. Tot astazi, bilantul deceselor a ajuns la 552 dupa ce au fost raportate inca 7 victime cu Covid-19, printre care si cel mai tanar pacient decedat pana acum, un barbat de 26 de ani din Mures.

O tanara de 30 de ani, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului

O tanara de 30 de ani din Mehedinti, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului, a anuntat joi Grupul de comunicare strategica. Femeia a murit la domiciliu pe data de 18 aprilie, iar pe 21 aprilie a fost confirmata cu infectie cu coronavirus, au anuntat astazi autoritatile. Este decesul cu numarul 540 inregistrat in Romania din cauza coronavirusului.

CORONAVIRUS |Italia a inregistrat, in ultimele 24 de ore, cel mai mic numar de morti din ultimele sase saptamani

Italia a inregistrat sambata, cel mai mic numardecese din ultimelesase saptamani, provocate de coronavirus. Autoritatile au raportat 415 decese provocatede COVID-19 in.

Coronavirus in Romania: 34 de noi decese - cel mai mare numar raportat intr-o singura zi, de la debutul epidemiei, in urma cu 60 de zile Bilantul deceselor ajunge la 601 Numarul total al cazurilor de imbolnavire - 10.635

34 de noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate sambata, fiind cel mai mare numar raportat intr-o singura zi, de la debutul epidemiei in Romania, in urma cu exact 60 de zile. Bilantul ajunge astfel la 601. Cel mai tanar pacient decedat este o femeie de 21 de ani, care avea si alte afectiuni. Numarul de cazuri de coronavirus in tara noastra a ajuns sambata la 10. 635, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate 218 noi imbolnaviri. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2. 890 au fost declarate vindecate si externate. 39: Alte 22 de decese, bilantul atinge 60119. 11: O fabrica de confectii din Caracal, inchisa dupa ce 8 angajate au fost confirmate cu COVID-1918. 42: 60 de zile de la primul caz de COVID-19 din Romania Care era situatia in alte state europene in cea de a 60-a zi a epidemiei17. 18 in Romania sunt 70 de puncte de testare pentru coronavirus, dar functioneaza sub capacitate - ministrul Sanatatii.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

IN CONTEXTUL MIGRARII FORTEI DE MUNCA IN ONLINE, DIN CAUZA COVID Cisco: Atacatorii cibernetici, concentrati pe amenintari care sa le dea acces la datele utilizatorilor

Nimeni nu isi poate permite sa devina o victima a furtului de date personale - mai ales daca este vorba despre informatii cu caracter financiar sau de sanatate Pandemia de COVID-19 coronavirus) a schimbat lumea in moduri in care putini ar fi putut anticipa acum cateva luni si, din pacate, aceasta schimbare rapida a scos la iveala si potentialele vulnerabilitati de securitate cibernetica, dar si oportunitati noi pentru atacatorii din domeniu, potrivit Cisco Systems, cel mai mare furnizor de securitate pentru companii din lume, care subliniaza ca, in contextul in care mare parte din activitati s-au mutat online, angajatii care erau obisnuiti sa se intalneasca in salile de conferinte trebuie sa faca fata acum unei noi normalitati, pentru ca in prezent lumea este complet online.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )