Libnet.ro
UNICEF

09:30

Medic din Italia, afirmatii incredibile: Nimeni nu mai moare in Italia de COVID-19 de cel putin doua luni

Antena3 Antena3,
Medic din Italia, afirmatii incredibile: Nimeni nu mai moare in Italia de COVID-19 de cel putin doua luni

Daca in Romania pandemia de coronavirus face ravagii, exista medici in Italia care sustin ca in peninsula virusul si-ar mai fi pierdut din putere. Prof. Alberto Zangrillo, medic primar de anestezie si terapie intensiva la Spitalul San Raffaele din Milano si prorector al Universitatii Vita-Salute San Raffaele, sustine intr-un interviu acordat site-ului cristoiublog. ro ca virusul nu ar mai fi in stare sa produca o boala grava in Italia. continuă pe Antena3

Alina Bica, in fata instantei din Italia: Nu vreau sa ma intorc in Romania. Daca sentinta va fi confirmata, voi cere sa execut pedeapsa aici in Romania exista un singur penitenciar pentru femei (presa)

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fugara din tara si retinuta saptamana trecuta in Italia, avand o condamnare definitiva de patru ani de inchisoare, a sustinut in fata unei instante italiene ca nu fuge, dar ca nu vrea sa se intoarca in Romania si ca vrea sa-si execute condamnarea in Italia, scrie Gazeta Romaneasca, citand La Gazzetta del Mezzogiorno. Presa italiana mai noteaza ca Alina Bica este in Italia de aproximativ un an, fiind consultant legal pentru companii din zona Brescia.

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de.

Se anunta despartirea lui Alexandru Cicaldau de Craiova. Un club de traditie din Italia, gata sa plateasca o suma mare de transfer

Prestatiile excelente ale lui Alexandru Cicaldau 23 de ani) la Craiova si in tricoul nationalei de tineret au atras atentia cluburilor din strainatate. O echipa de traditie din Serie A este gata sa achite cl.

Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu este admirata de foarte multe tinere. Ba chiar, unele ar face orice ca sa arate ca ea. Acesta este si cazul unei femei din Timisoara, ale carei operatii estetice au facut-o sa semene izbitor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )