Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un medic din Marea Britanie, marturisire dureroasa: Vreau sa pot uita toate chipurile

Antena3 Antena3,
Un medic din Marea Britanie, marturisire dureroasa: Vreau sa pot uita toate chipurile

Un doctor din prima linie a luptei contra Covid-19 din Marea Britanie spune ca atat el, cat si ceilalti specialisti si asistenti, sunt traumatizati. As vrea sa pot uita chipurile tuturor, spune medicul, citat de Daily Mail. continuă pe Antena3

O persoana revenita din Marea Britanie, dosar penal dupa ce a iesit din casa. Mai tarziu, a fost diagnosticata cu coronavirus

O persoana revenita din Marea Britanie cu simptome de coronavirus si testata ulterior pozitiv a mers la o firma din orasul Calarasi si a avut contact cu minim 5 persoane.

CORONAVIRUS |65.000 de doctori din Marea Britanie, rechemati in spitale. Premierul Boris Johnson: Putem inversa tendinta in 12 saptamani

Autoritatile din Marea Britanie au rechemat in spitale peste 65. 000 de doctori pensionati, precum si asistente, pentru a se alatura eforturilor statului de combatere a pandemiei de COVID-19. Prin aceasta.

Adrian Streinu-Cercel: intr-o luna, Romania va avea un vaccin experimental adus din Marea Britanie

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat vineri, intr-o interventie televizata ca peste aproximativ o luna un vaccin experimental facut in Marea.

Directorul Institutului Matei Bals: Romania va avea un vaccin experimental adus din Marea Britanie. in cat timp vor incepe testele pe voluntari

Profesorul universitar Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Bals, a declarat ca in termen de aproximativ o luna un vaccin experimental impotriva noului coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat pe grupe de persoane.

Marea Britanie recheama in spitale 65.000 de doctori si asistente. Johnson: Putem inversa tendinta de crestere in 12 saptamani

Institutele Nationale de Sanatate din Marea Britanie au rechemat in spitale peste 65. 000 de doctori si asistente pensionare pentru a se alatura eforturilor de combatere a epidemiei de coronavirus.

Decizie fara precedent! Marea Britanie inchide toate scolile si gradinitele incepand de vineri

Dupa o perioada plina de critici vizavi de Marea Britanie, care a refuzat sa ia masuri drastice impotriva raspandirii noului coronavirus, se pare ca lucrurile s-au schimbat, potrivit deciziei autoritatilor de miercuri seara in care s-a decis inchiderea tuturor gradinitelo, colegiilor si scolilor. Cand va intra in vigoare masura de urgenta Decizia drastica urmeaza sa .

in Marea Britanie nu mai poate fi oprita raspandirea noului virus

Raspandirea epidemiei noului coronavirus nu mai poate fi oprita in Marea Britanie, iar gestionarea a.

Pandemia Covid 19. Marea Britanie mobilizeaza 20.000 de militari in lupta impotriva noului coronavirus

Marea Britanie mobilizeaza 20. 000 de militari in cadrul luptei impotriva epidemiei noului coronavirus, a anuntat joi Ministerul britanic al Apararii, relateaza Reuters. Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate in stare de alerta in tara, care a anuntat 2. 626 de contaminari confirmate si 104 morti.

Marea Britanie: Elevii si profesorii vor clarificari dupa suspendarea cursurilor. Nu putem rata facultatea

Profesorii si elevii cer guvernului sa clarifice situatia in educatie dupa ce premierul Boris Johnson a anuntat ca Marea Britanie va inchide de vineri scolile, liceele si gradinitele din cauza epidemiei de coronavirus.

Marea Britanie inchide scolile pe termen nedefinit

Marea Britanie a ordonat, miercuri, inchiderea scolilor, unde invata milioane de copii, pe termen nedefinit, in urma criticilor privind reactia slaba la raspandirea coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )