Libnet.ro
UNICEF

05:45

Medic fals la un spital public. A lucrat aproape 10 ani cu pacientii, pe baza unei diplome falsificate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Medic fals la un spital public. A lucrat aproape 10 ani cu pacientii, pe baza unei diplome falsificate

Cei de la Libertatea au descoperit un nou caz asemanator cu cel al medicului fals Matteo Politi, numai ca de data aceasta totul se intampla intr-un spital public, unde, potrivit ministrului Sanatatii, angajatorul verifica toate documentele si asa. continuă pe Wall-Street Ro

Medic fals intr-un spital public din Romania. Ce spune presedintele Colegiului Medicilor din Romania

Un nou caz controversat, in care o femeie care nu ar avea diploma de medic si, se pare, nici Bacalaureat, a lucrat 10 ani in Spitalul Judetean Ilfov, ca medic ginecolog, potrivit Libertatea. Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), doctorul Gheorghe Borcean, spune ca Raluca Daniela Birsan nu figureaza in baza de date a CMR.

BNR vrea sa si schimbe site-ul web, conceput acum 10 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) vrea sa isi inlocuiasca site-ul web actual, conceput acum 10 ani, cu un produs nou. Site-ul, accesat zilnic de peste 30. 000 de utilizatori unici, are statut de aplicatie critica pentru banca centrala, orice intrerupere a functionarii sale putand avea un impact negativ chiar asupra pietelor financiare. Vezi in articol ce vrea BNR de la noua versiune a site-ului si cati bani a alocat pentru acest proiect.

Ginecolog timp de 10 ani, fara studii medicale - se inmultesc impostorii din spitalele romanesti

Cu doar cateva zile in urma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spunea ca e de neconceput ca un medic fals sa lucreze in sistemul public de sanatate. O femeie fara bacalaureat o contrazice insa si demonstreaza ca, in baza unei diplome false poate lucra la Sectia Ginecologie a Spitalului Judetean Ilfov timp de 10 ani.

Medic fals la Spitalul de Urgenta Ilfov. Libertatea: O femeie lucreaza de 10 ani cu o diploma falsa. Medicul sustine ca face voluntariat

Potrivit unei noi investigatii realizate de jurnalistii de la Libertatea, o femeie de 30 de ani lucreaza de 10 ani la sectia de ginecologie a Spitalul Judetean Ilfov, pe baza unui contract de voluntar cu activitate medical, fara parafa de la DSP si fara nici un aviz de la Colegiul Medicilor. in discutia cu ziaristii, femeia sustine ca a absolvit UMF Carol Davila, dar decanul Facultatii de Medicina sustine ca diploma sa e un fals.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )