Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic fals intr-un spital public din Romania. Ce spune presedintele Colegiului Medicilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Medic fals intr-un spital public din Romania. Ce spune presedintele Colegiului Medicilor din Romania

Un nou caz controversat, in care o femeie care nu ar avea diploma de medic si, se pare, nici Bacalaureat, a lucrat 10 ani in Spitalul Judetean Ilfov, ca medic ginecolog, potrivit Libertatea. Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), doctorul Gheorghe Borcean, spune ca Raluca Daniela Birsan nu figureaza in baza de date a CMR. continuă pe Adevărul

Medic fals la un spital public. A lucrat aproape 10 ani cu pacientii, pe baza unei diplome falsificate

Cei de la Libertatea au descoperit un nou caz asemanator cu cel al medicului fals Matteo Politi, numai ca de data aceasta totul se intampla intr-un spital public, unde, potrivit ministrului Sanatatii, angajatorul verifica toate documentele si asa.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

Eurespal, cel mai des recomandat sirop de tuse pentru copii, retras de pe piata din Romania. Ce se intampla cu cei care au utilizat medicamentul... (VIDEO)

Medicamentul Eurespal, folosit impotriva tusei si disponibil sub forma de sirop si comprimate, a fost retras de pe piata din Romania in urma unei decizii a producatorului francez, a declarat Anca Cuprariu,.

Un medic fals a fost descoperit in Calarasi! Ce pateau oamenii in cabinetul lui

Caz incredibil intr-o localitate din Calarasi. Un asistent medical consulta bolnavi si le prescrie ilegal medicamente, folosind parafa unui alt doctor. intr-o singura zi, zeci de pacienti au fost pusi in.

Medic, despre activitatea copiilor pe internet: Din doua taste pot ajunge pe cele mai sinistre si bolnavicioase site-uri

Un studiu facut de organizatia Salvati Copiii, in cadrul proiectului numit Ora de net, arata interesul copiilor din Romania pentru navigarea pe internet.

PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

PSD transmite un mesaj public Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. social-democratii cer oficialilor europenisa adopte o pozitie obiectiva fata de erorile care se regasesc in rapoartele MCV de.

Directoarea care s-a ridicat n fata micilor Dumnezei din primarii spune ca va publica executia bugetara pe site-ul liceului / Ce solutie i-a propus primarul Daniel Baluta directoarei Colegiului Gheorghe Sincai

Razboiul de uzura dintre directoarea Colegiului Gheorghe Sincai din Capitala si Primaria Sectorului 4 continua cu o noua faza care a avut loc in sedinta de vineri a Consiliului Local Sector 4. Directorarea povesteste intr-o postare pe Facebook ce s-a intamplat in sedinta de Consiliu Local Sector 4 si cum s-a intalnit cu primarul Sectorului 4, Daniel Baluta. Silvia Musatoiu spune ca va publica pe site-ul scolii executia bugetara pentru anul 2018 pentru liceu: Abia dupa ce toate aceste informatii vor fi vizibile pentru toata lumea, cu produse si cu specificatiile tehnice, putem vedea realitatea.

Cum a reusit un tanar din Romania sa fie considerat erou in Franta - VIDEO

Un roman e considerat erou in Franta, dupa ce a reusit sa imobilizeze un hot inarmat. Totul s-a intamplat in timpul unei actiuni a politiei din Paris. Tanarul de 28 de ani originar din Dej astepta.

Peste 200 de incidente de zbor, inregistrate pe aeroporturile din Romania in doar doua luni

In decembrie 2018 si ianuarie 2019, 225 de curse aeriene au inregistrat incidente pe aeroporturile Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, mai mult de jumatate dintre ele fiind cauzate de evenimente de forta majora. Peste 75% din numarul total de incidente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )