Libnet.ro
UNICEF

23:30

Medic infectionist despre lipsa locurilor la Terapie Intensiva - Ce pacienti au intaietate: S-ar putea sa ajungem sa...

Antena3 Antena3,
Medic infectionist despre lipsa locurilor la Terapie Intensiva - Ce pacienti au intaietate: S-ar putea sa ajungem sa...

Ioan Stefan, seful sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Militar, a vorbit la Antena 3 despre explozia de infectii cu COVID-19 si ce se va face daca nu vor mai exista locuri la Terapie Intensiva. continuă pe Antena3

Orban, despre lipsa locurilor la ATI in unele orase: Am discutat cu ministrul Tataru sa crestem capacitatea

Premierul Ludovic Orban spune ca a discutat cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre cresterea capacitatii in sectiile de Terapie Intensiva, dupa ce in unele spitale nu mai sunt locuri, precizand ca poate fi marita capacitatea la Institutul Matei Bals, poate fi pusa in functiune sectia ATI de la Spitalul Witting sau pot fi transformate in spitale COVID unitati medicale precum Spitalul Colentina.

Nelu Tataru: Din cei peste 550 de pacienti internati la Terapie Intensiva, 176 sunt intubati si necesita ventilatie Sunt locuri in spitale

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit despre situatia celor peste 550 de pacienti bolnavi de COVID-19 aflati la Terapie Intensiva, precizand ca 176 dintre ei sunt intubati si necesita respiratie.

Cati pacienti COVID-19 sunt conectati la ventilatoare? 170 dintre cei 557 internati la Terapie Intensiva

170 dintre cei 557 de pacienti cu COVID-19 internati in sectiile de Terapie Intensiva din Romania sunt conectati la ventilatoare de suport respirator, informeaza Ministerul Sanatatii. Practic, doar aproximativ 10% dintre ventilatoarele disponibile in sectiile ATI din tara noastra sunt folosite in acest moment pentru pacienti infectati cu coronavirus.

A patra zi consecutiva cu peste 2.000 de cazuri noi. Record de pacienti la Terapie Intensiva

Un numar de 2. 064 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost depistate in ultimele 24 de ore, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. in momentul de fata, 583 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva.

O noua zi cu peste 2.000 de noi infectari cu SARS-CoV-2 si 37 de decese. 557 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 129. 658 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 2. 086 de noi imbolnaviri din 25. 797 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 862 de decese, din care 37 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 557.

Coronavirus in Romania: 1.835 de cazuri noi, dar mult mai putine teste efectuate. Bilantul atinge 135.900 Nou record de pacienti la terapie intensiva

Alte 1. 835 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, dupa ce in ultimele 4 zile au fost consecutiv raportari de peste 2. 000 de cazuri. Bilantul COVID-19 in Romania a ajuns astfel la 135. 900, potrivit datelor raportate duminica de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi s-au inregistrat alte 56 de decese, in timp ce la terapie intensiva sunt internati 598 de pacienti, cel mai mare numar de la debutul pandemiei.

Record absolut de pacienti la Terapie Intensiva. Peste 1.800 de noi infectari si 56 de decese in doar 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 135. 900 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 835 de noi imbolnaviri din doar 13. 770 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 003 de decese, din care 56 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 598.

Serban Bubenek: Batalia cea mare nu se da numai in Terapie Intensiva, ci incepe cu atitudinea populatiei fata de niste masuri foarte simple in Romania, astazi, avem aproape 4.000 de paturi de Terapie Intensiva (VIDEO)

Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, a precizat ca la nivel national exista astazi aproape 4. 000 de paturi de Terapie Intensiva, iar pentru ele avem deja.

Momente dramatice pentru o vedeta de la noi. Baiatul sau a ajuns la terapie intensiva

Momente dramatice pentru Andreea Podarescu, dupa ce fiul sau a fost diagnosticat cu o boala grava. Baiatul Andreei Podarescu sufera de leucemie si se afla la Terapie Intensiva. Andreea Podarescu traieste o adevarata drama. Fiul ei de 3 ani a fost diagnosticat cu leucemie. Micutul se afla la Terapie Intensiva Andreea Podarescu are parte numai .

Un adolescent a fost internat la Terapie Intensiva cu sindrom inflamator multisistem aparut in urma COVID-19

Un adolescent care ar fi fost infectat cu noul coronavirus se afla la terapie intensiva si are sindrom inflamator multisistem. Este o reactie exagerata de aparare a organismului dupa ce tanarul a facut COVID-19, iar acum toate organele sunt inflamate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )