Libnet.ro
UNICEF

22:15

Serban Bubenek: Batalia cea mare nu se da numai in Terapie Intensiva, ci incepe cu atitudinea populatiei fata de niste masuri foarte simple in Romania, astazi, avem aproape 4.000 de paturi de Terapie Intensiva (VIDEO)

B1 B1,
Serban Bubenek: Batalia cea mare nu se da numai in Terapie Intensiva, ci incepe cu atitudinea populatiei fata de niste masuri foarte simple in Romania, astazi, avem aproape 4.000 de paturi de Terapie Intensiva (VIDEO)

Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, a precizat ca la nivel national exista astazi aproape 4. 000 de paturi de Terapie Intensiva, iar pentru ele avem deja. continuă pe B1

Prof. Dr. Serban Bubenek, declaratii ingrijoratoare: Au murit oameni la ATI fara a primi tratament. Nu mai exista Remdesivir

Prof. dr. Serban Bubenek face declaratii ingrijoratoare! Medicul sustine ca au murit oameni infectati cu COVID in sectiile de ATI pentru ca nu li s-a administrat tratamentul cu Remdesevir, medicament folosit si la noi in tara pentru pacientii in stare grava.

Momente dramatice pentru o vedeta de la noi. Baiatul sau a ajuns la terapie intensiva

Momente dramatice pentru Andreea Podarescu, dupa ce fiul sau a fost diagnosticat cu o boala grava. Baiatul Andreei Podarescu sufera de leucemie si se afla la Terapie Intensiva. Andreea Podarescu traieste o adevarata drama. Fiul ei de 3 ani a fost diagnosticat cu leucemie. Micutul se afla la Terapie Intensiva Andreea Podarescu are parte numai .

Digi24: Aberatiile birocratiei romanesti. in plina pandemie, o sectie de terapie intensiva dotata cu aparatura de ultima generatie sta inchisa

In timp ce numarul pacientilor de la terapie intensiva creste, din spitale lipsesc medici si asistenti care sa se ocupe de bolnavi. Pentru ca situatia este critica in unele spitale, statul a decis sa faca angajari, insa doar pe o perioada determinata si numai in timpul pandemiei.

Coronavirus in Romania: 1.835 de cazuri noi, dar mult mai putine teste efectuate. Bilantul atinge 135.900 Nou record de pacienti la terapie intensiva

Alte 1. 835 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, dupa ce in ultimele 4 zile au fost consecutiv raportari de peste 2. 000 de cazuri. Bilantul COVID-19 in Romania a ajuns astfel la 135. 900, potrivit datelor raportate duminica de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi s-au inregistrat alte 56 de decese, in timp ce la terapie intensiva sunt internati 598 de pacienti, cel mai mare numar de la debutul pandemiei.

Un adolescent a fost internat la Terapie Intensiva cu sindrom inflamator multisistem aparut in urma COVID-19

Un adolescent care ar fi fost infectat cu noul coronavirus se afla la terapie intensiva si are sindrom inflamator multisistem. Este o reactie exagerata de aparare a organismului dupa ce tanarul a facut COVID-19, iar acum toate organele sunt inflamate.

Spitalul Marius Nasta nu mai are locuri nici pe sectii, nici la Terapie Intensiva. Beatrice Mahler: Observam gravitatea cazurilor si faptul ca se vindeca mult mai greu (VIDEO)

Situatie alarmanta la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde nu mai sunt locuri libere pentru pacientii cu COVID-19 nici la terapie intensiva, nici pe sectii, potrivit B1.

Record absolut de pacienti la Terapie Intensiva. Peste 1.800 de noi infectari si 56 de decese in doar 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 135. 900 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 835 de noi imbolnaviri din doar 13. 770 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 003 de decese, din care 56 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 598.

O noua zi cu peste 2.000 de noi infectari cu SARS-CoV-2 si 37 de decese. 557 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 129. 658 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 2. 086 de noi imbolnaviri din 25. 797 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 862 de decese, din care 37 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 557.

Medic infectionist despre lipsa locurilor la Terapie Intensiva - Ce pacienti au intaietate: S-ar putea sa ajungem sa...

Ioan Stefan, seful sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Militar, a vorbit la Antena 3 despre explozia de infectii cu COVID-19 si ce se va face daca nu vor mai exista locuri la Terapie Intensiva.

A patra zi consecutiva cu peste 2.000 de cazuri noi. Record de pacienti la Terapie Intensiva

Un numar de 2. 064 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost depistate in ultimele 24 de ore, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. in momentul de fata, 583 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )