Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic: Jogging-ul, baschetul si fotbalul sunt sporturile cu cele mai mari riscuri de accidentari primavara

Adevărul Adevărul,
Medic: Jogging-ul, baschetul si fotbalul sunt sporturile cu cele mai mari riscuri de accidentari primavara

Dr. Ion Bogdan Codorean, medic ortoped specializat in traumatologie sportiva, explica riscurile practicarii sporturilor in aer liber dupa o perioada in care am stat mai mult in casa si suntem nerabdatori sa revenim cat mai repede la o forma de invidiat. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Cum iti merge mintea, in functie de zodie. Pestii si Gemenii sunt printre cele mai inteligente zodii. Cine mai este in top

Cum iti merge mintea, in functie de zodie? Gemenii au o imaginatie debordanta Curiosi, mereu aflati in cautarea adevarului, nativii din Gemeni au o imaginatie debordanta si sunt foarte indemanatici. Au mereu.

Sunt intr-o situatie imposibila. Eram pe santierul casei prietenei mele cele mai bune si era sa cad. Sotul ei m-a salvat atunci si am mers la etaj sa ma intind putin. Nu m-am putut abtine

Am facut sex salbatic cusotul prietenei mele cele mai bune si m-am indragostit de el. Iubitul meu are 44 de ani si suntem impreuna de 12 ani, chiar daca el este in continuare casatorit cu prima lui.

Cele mai cautate aptitudini profesionale pentru 2019, conform site-ului LinkedIn

Companiile nu se mai uita numai la diploma de facultate, ci si laaptitudinile potensialilor anjasi. Iata care sunt cele mai cautate skill-uri profesionle conform site-ului LinkedIn.

Masti de fata facute in casa: ingredientele care aduc cele mai importante beneficii

Lamaia, mierea, albusul de ou si fructele sunt doar cateva din ingredientele pe care le putem folosi pentru masti de fata facute in casa. Specialistii vin cu recomandari privind cele mai apreciate combinatii si modul in care acestea ar trebui aplicate.

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu.

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Este concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in toate tarile Uniunii. in tara noastra, rata mortalitatii in accidentele rutiere.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )