Libnet.ro
UNICEF

23:15

Medic roman din Milano: Culegem roadele faptului ca in 30 de ani am facut doar crasme si biserici

Adevărul Adevărul,
Medic roman din Milano: Culegem roadele faptului ca in 30 de ani am facut doar crasme si biserici

Angela Campean, medic roman aflat in Lombardia, Italia, considera ca autoritatile italiene, la fel ca si cele din alte tari coplesite de pandemia de COVID-19, sunt vinovate in mare masura pentru situatia existenta si anticipeaza ca situatia se va ameliora abia undeva la finele lunii viitoare. continuă pe Adevărul

Strigatul unui medic roman aflat in Lombardia: Culegem roadele faptului ca in 30 de ani am facut doar baruri si biserici

Angela Campean este un medic ce lucreaza de opt ani de zile intr-un spital din Milano. Angela spune ca a mai vazut o situatie asemanatoare doar in filmele SF. Ea cosnsidera ca vina pentru ceea ce se intampla le apartine in mare masura autoritatilor.

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Iuliu Torje, medic roman din Germania: Sistemul aici e performant. Eu sunt testat zilnic

Iuliu Torje, medic ATI la ECMO-Center Klinikum Kassel, Germania, a vorbit duminica, la Antena 3 despre evolutia COVID-19 in Germania.

Mesajul unui medic roman care lupta in Italia: Mi-am scris testamentul, nu glumesc! Mi-e frica cu adevarat...

Un mesaj de la un medic roman aflat pe campul de lupta in Italia, cu coronavirusul, a fost publicat pe o retea de socializare. Cel care a facut public mesajul doctoritei din Italia este DJ-ul Silviu Andrei care spune ca a ales sa transmita aceste randuri, pentru ca l-au daramat.

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Imaginile tragediei din spitalele Italiei, prin ochii unui medic roman: Suntem in razboi. Mi-am scris deja testamentul

Italia continua sa fie cea mai lovita tara de pendemia de Covid-19, iar numarul mortilor creste alarmanat, de la o zi la alta. in fata acestui val de decese, medicii incep sa se simta neputincisi si sunt din ce in ce mai demoralizati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )