Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un medic de la Spitalul de Arsi din Capitala sustine ca nu i-au fost platite contributiile la sanatate si pensii

Adevărul Adevărul,
Un medic de la Spitalul de Arsi din Capitala sustine ca nu i-au fost platite contributiile la sanatate si pensii

Un medic de la Spitalul de Arsi din Capitala afirma ca nu i-a fost platita contributia la pensii si la sanatate. Doctorul Camelia Roiu, cea care a facut publice imaginile cu viermi pe ceafa unui pacient internat la terapie intensiva, spune ca spitalul nu i-a achitat contributiile de jumatate de an. continuă pe Adevărul

Medic de la Spitalul de Arsi din Bucuresti: Ce faci cind descoperi, intimplator, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a platit contributiile la sanatate si pensii, din luna iulie?

Camelia Roiu, medic la Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca unitatea medicala unde lucreaza nu i-a mai platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie a anului trecut, ea descoperind acest lucru intamplator. Din declaratiile actualei directiuni am inteles ca acesti bani au fost folositi pentru plata furnizorilor, mai scrie medicul Camelia Roiu.

Medic de la Spitalul de Arsuri din Capitala: Spitalul la care lucrez nu mi-a platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie

Un medic de la Spitalul de Arsuri din Capitala, Camelia Roiu, a anuntat ca spitalul la care lucreaza nu i-a platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie. Ce faci cand descoperi, intimpl.

Medicul care a dat in vileag conditiile de la Spitalul de Arsuri din Capitala acuza din nou

Medicul Camelia Roiu, de la Spitalul de Arsuri din Capitala, a reclamat, pe Facebook, faptul ca unit.

Doua spitale din Capitala, in carantina din cauza cazurilor multe de gripa

Doua spitale din Capitala, respectiv Spitalul Clinic Victor Babes si Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, au intrat in carantina din cauza numarului mare de cazuri de gripa,.

Cadavrul unei femei a fost gasit in lacul IOR din Capitala

Cadavrul unei femei a fost gasit duminica in lacul din Parcul IOR din Capitala, anunta ISU Bucuresti.

Spitalul Sanconfind din Campina a avut peste 45.000 de pacienti anul trecut

Peste 45. 000 de pacienti au folosit serviciile medicale oferite in 2017 de spitalul Sanconfind din Campina. Avand la baza o investitie de aproximativ 22 milioane de euro, Sanconfind este cel mai mare spital privat din Prahova. Pacientii vin din 3 zone.

Cadavrul unei femei, descoperit in lacul din Parcul IOR din Capitala

Cadavrul unei femei a fost gasit duminica, in lacul din Parcul IOR din Capitala, anunta ISU Bucuresti - Ilfov, potrivit news. ro. Varsta femeii este intre 60 si 70 de ani.

EXCLUSIV. Elena Udrea este internata la o clinica medicala din Atena, sustine avocatul sau

Conform unor surse, Elena Udrea a aterizat joi pe aeroportul din San Jose, Costa Rica. Asta desi apropiatii fostului ministru sustin ca s-ar afla la Atena. Elena Udrea a zburat catre Costa Rica via Istanbul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )