Libnet.ro
UNICEF

09:30

Medici de garda, cel mai nou show medical din Romania, are premiera la TVR

Adevărul Adevărul,
Medici de garda, cel mai nou show medical din Romania, are premiera la TVR

Emisiunea Medici de garda, produsa de regizorul Petre Nastase, are premiera pe 18 octombrie, la TVR 1, TVR HD si TVR+, de la ora 17. Prima editie a show-ului medical, prezentat de cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, chirurgul platstician Gad Ranert si stomatologul Alexandru Paraschiv, ii are ca invitati pe cunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat si pe cantaretul Marcel Pavel. continuă pe Adevărul

Statele Unite au cel mai mic deficit bugetar din 2007

Guvernul federal al Statelor Unite a inregistrat, in anul fiscal 2014, incheiat la sfarsitul lunii septembrie, cel mai redus deficit bugetar incepand din 2007, dinainte de intrarea in recesiune, respectiv 483 de miliarde de dolari, potrivit datelor Trezoreriei americane, citate de The Wall Street Journal, anunta Mediafax.

Cum a fost fondat cel mai frumos parc sportiv din Transilvania

Universitatea Babes-Bolyai a dus la bun sfarsit unul dintre cele mai ambitioase proiecte de infrastructura universitara din Romania, reabilitarea Parcului Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu. Valoarea proiectului coordonat de prorectorul Dan Lazar a fost de 25,4 milioane de lei. Acum, parcul este cel mai frumos de acest fel din Transilvania, iar unii specialisti spun ca ar fi cel mai frumos din Europa Centrala.

VIDEO The dAdA ne spun cum sa Mergem inainte, in cel mai nou single al formatiei! Vezi AICI un lyric video!

Si pentru ca ne-au obisnuit cu piese inspirate din viata reala, cei patru baieti, Septimiu, Mihai, Theo si Bob, lanseaza.

VIDEO KLYDE striga S.O.S pe cel mai nou single al sau Asculta-l aici!

Dupa ce a spus Shot me down, iata ca un nou single, cu un mesaj la fel de pregnant pentru.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg. Cantitatea de cereale care a.

Bloomberg: Portul Constanta, cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, dupa ce cantitatea de cereale care a trecut prin port pana la sfarsitul lunii august a depasit cu 30% cantitatea din aceeasi perioada a anului trecut, relateaza Bloomberg.

Business B1 la zi: Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi (VIDEO)

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev.

Nou test medical pentru identificarea tratamentului corect pentru cancerul ovarian

Un nou test medical, realizat de medicii britanici si belgieni, ajuta la identificarea eficienta a tipului de cancer ovarian de care sufera fiecare pacienta si permite evitarea interventiilor chirurgicale inutile.

Un nou test medical ajuta la identificarea tratamentului corect pentru cancerul ovarian

Un nou test medical, realizat de medicii britanici si belgieni, ajuta la identificarea eficienta a tipului de cancer ovarian de care sufera fiecare pacienta si permite evitarea interventiilor chirurgicale inutile. Testul, realizat de specialisti belgieni si britanici, de la Universitatea din Leuven si Imperial College din Londra, permite diagnosticarea corecta a chisturilor benigne si a tumorilor canceroase, dar si a stadiului si nivelului de agresivitate al celor din urma, informeaza BBC, citat de Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )