Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO KLYDE striga S.O.S pe cel mai nou single al sau Asculta-l aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO KLYDE striga S.O.S pe cel mai nou single al sau Asculta-l aici!

Dupa ce a spus Shot me down, iata ca un nou single, cu un mesaj la fel de pregnant pentru. continuă pe Devorator Monden

Business B1 la zi: Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi (VIDEO)

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev.

Cel mai bun smartphone pe care il poti cumpara luna aceasta

Cel mai bun smartphone pentru octombrie pe care il poti alege poate fi de la Samsung, LG sau Apple, in functie de ce buget ai. Iata lista celor care merita acum o investitie. Cel mai bun smartphone pentru octombrie ar putea fi un Nexus 5 sau un iPhone 6, depinde cati bani vrei sa cheltui. Fie ca este vorba despre sectorul high-end sau despre cel low-end, avem parte de noi modele lunar, modele care duc la o competitie si mai [].

Barbut, AdePlast: 2014 este cel mai neprietenos an din istoria companiei. Este o piata care si-a pierdut total directia

Anul 2014 este cel mai neprietenos din istoria de 18 ani a companiei, piata constructiilor pierzandu-si directia, sunt cuvintele omului de afaceri Marcel Barbut, proprietar al AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de.

Cel mai bun smartphone pentru aceasta toamna este si la pret bun

Cel mai bun smartphone pe care il poti cumpara acum din Romania este fie un produs de anul trecut, la un pret mic, fie un flagship de 2014 la un pret ceva mai mare. Iata cele mai bune alegeri.

Au fost scoase la vanzare biletele pentru Steaua - Dinamo. Cel mai ieftin bilet: 10 lei

Primele bilete la derby-ul Steaua - Dinamo, care va avea loc pe 31 octombrie, pe Arena Nationala, au fost scoase la vanzare. Cel mai ieftin tichet costa 10 lei, iar cel mai scump 500 lei.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud va ajunge in 2015 la 6000 de muncitori

Duminica primul ministru Victor Ponta a anuntat in cadrul vizitei de la Bistrita ca Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, va ajunge sa aiba in 2015 nu mai putin de 6000 de muncitori. Acest lucru se datoreaza extinderii capacitatii de productie, lucrarile la noua hala fiind incepute in luna mai a acestui an.

Liviu Dragnea: Intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada, in cel mai scurt timp incep exproprierile. /Vicepremierul cere CNADR mai multa fermitate in cazul contractelor neonorate

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Horezu, ca intre Sibiu si Pitesti va fi construita o autostrada si ca in cel mai scurt timp vor incepe exproprierile. Vicepremierul Liviu Dragnea a mai declarat si ca, daca reprezentantii Companiei de Drumuri si Autostrazi nu rezolva litigiile cu constructorii care nu finalizeaza lucrarile, atunci acestia ar urma sa dispara.

Cel mai batran pescar a murit inecat in raul Jiu in care pescuia de o viata intreaga

Cel mai batra pescar din judetul Gorj si-a gasit sfarsitul, astazi, in raul Jiu, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a scoate din apa trupul victimei.

INOVI este Cel Mai Promitator Brand Romanesc - Editia a V-a

Marele titlu al Editiei a V-a a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc este castigat de INOVI - Intelligent Surface. Producatorul din Sibiu de info-desk-uri, mese si podiumuri tactile va beneficia de.

increderea investitorilor germani, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Increderea investitorilor germani a scazut, luna aceasta, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, semn ca economia tarii are probleme.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )