Libnet.ro
UNICEF

09:45

Topul artistelor care au castigat cele mai multe premii Grammy din istorie

Adevărul Adevărul,
Topul artistelor care au castigat cele mai multe premii Grammy din istorie

Acordate din 1957, Premiile Grammy sunt considerate cele mai importante trofee din industria muzicala mondiala. Care sunt artistele ce au obtinut de-a lungul anilor cele mai multe premii Grammy aflati din materialul de mai jos. continuă pe Adevărul

Alegeri in Spania: PSOE cele mai multe voturi, dar majoritate redusa

Partidul Muncitorilor Socialisti PSOE) de guvernamant din Spania a obtinut cele mai multe voturi la.

Castigatorii Peoples Choice Awards 2019. Care sunt cele mai iubite vedete

Editia din acest an a Galei Peoples Choice Awards s-a desfasurat aseara la Los Angeles. Inn cadrul evenimentului, au fost premiate nume importante din showbiz precum Ellen DeGeneres, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr. Jennifer Aniston.

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis.

Topul domeniilor cu cele mai multe joburi in functie de oras. Cum poti accesa targul de joburi online

Pana pe 24 noiembrie se desfasoara Angajatori de TOP Virtual cel mai mare targ de joburi online la nivel national. Cea de-a 14-a editie reuneste 160 de companii care ofera peste 9. 000 de oportunitati de cariera din domenii diverse de activitate: IT, FMCG, Servicii si BPO, Inginerie, Retail, Servicii Financiare, Auto, Turism etc.

Alegerile din Spania: Socialistii ocupa primul loc, in timp ce partidul de extrema dreapta castiga de doua ori mai multe locuri in parlament

Partidul socialist de la guvernare a castigat cele mai multe locuri in cadrul alegerilor generale, insa nu a reusit sa stranga o majoritate, in timp ce partidul de extrema dreapta Vox, a inregistrat un castig semnificativ, scrie BBC.

ANOFM: Peste 30.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cine are cele mai multe sanse de angajare

Angajatorii romani ofera, luni, la nivel national, 30. 986 locuri de munca, 56% fiind destinate persoanelor cu studii liceale, postliceale si profesionale, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obtinut cele mai multe voturi in primul tur la Prezidentiale.

Partidul National Liberal jubileaza dupa aflarea rezultatelor exit -poll. Klaus Iohannis se afla la .

Science Report: Clitorisul face mai multe decat credeti, spune un cercetator britanic

De cand ne simtim mai confortabil vorbind despre asta in public ceea ce in linii mari nu se intampla de prea multa vreme), cele mai multe discutii in jurul functiei clitorisului s-au limitat la rolul acelui organ in placerea sexuala feminina. Dar intr-un articol nou publicat in revista Clinical Anatomy, Roy J. Levin de la Universitatea Sheffield argumenteaza ca clitorisul are atat functie procreativa reproductiva), cat si recreativa placere) de egala importanta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll, ca voturile obtinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decat cele obtinute la precedentele alegeri.

Danca: Avem mai multe scenarii de crestere a salariilor

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, a declarat luni, in urma discutiilor pe care premierul Ludovic Orban le-a avut cu ministrul Finantelor, Florin Citu, ca exista mai multe situatii care necesita adoptarea unor masuri urgente, care nu au fost luate de fostul guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )