Libnet.ro
UNICEF

09:30

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Antena3 Antena3,
Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie. continuă pe Antena3

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Copiii din Romania, hraniti de Uniunea Europeana: despre ce suma este vorba si cum va fi folosita

In contextul unui program de finantare al Comisiei Europene, copii din Romania vor beneficia de fructe, legume si lapte in scoli. Noul program al Comisiei Europene functioneaza la nivelul.

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

Glovo s-a extins in inca 2 orase din Romania si cauta curieri

Inchise temporar prin masurile autoritatilor, de limitare a epidemiei de coronavirus COVID-19, restaurantele din Romania mai pot functiona cu bucatariile, livrand mancare la domiciliu, iar acum serviciul de curierat Glovo s-a mai extins in 2 orase din Romania.

Guvernul a adoptat OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare

Guvernul a adoptat in sedinta de joi OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare, pe perioada starii de urgenta.

Utilizatorii de carduri bancare din Romania sunt vizati de o noua campanie de tip phishing

CERT-RO semnaleaza aparitia unor site-uri de phishing ce vizeaza utilizatorii de carduri bancare din Romania - Visa, MasterCard, American Express si altele. Paginile de phishing sunt gazduite pe subdomenii ale platformei gratuite Weebly, facand in anumite cazuri mai complicata blocarea acestor site-uri la nivelul retelei organizationale.

ANALIZA CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Restrictionarea activitatii centrelor comerciale afecteaza peste 9.000 de magazine din Romania

Decizia autoritatilor de a suspenda temporar activitatea de comercializare a bunurilor considerate neesentiale din cadrul centrelor comerciale afecteaza peste 9. 000 de magazine din Romania, fiecare zi de inchidere provocand pierderi ca urmare a unor venituri neincasate cuprinse intre 15 si 20 de milioane de euro, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, remisa Redactiei noastre.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )