Libnet.ro
UNICEF

21:15

Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de SOC: Din pacate fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de SOC: Din pacate fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se. continuă pe B1

Medicii au facut ANUNTUL TRIST, Cristi Borcea e in stare de SOC: Din pacate, fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Medicii au facut anuntul TRIST: Da, e ADEVARAT, BOALA actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Pentru a facece ii place, Mihai Bendeac a renuntat la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi face cariera in comedie, ia umorul foarte in serios. iUmor nu are legatur.

Gata, s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

Ce tragedie... Din pacate, Ionut Dolanescu e cel care a facut anuntul trist: E vorba de indragita interpreta Maria Ciobanu... (FOTO)

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele. Starea de sanatate a sotului ei s-a inrautatit, acesta avand nevoie, in permanenta, de cineva care sa fie alaturi de.

E ca si MORT... Oana tocmai a facut anuntul TRIST: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au facut nunta in Budapesta. Fotomodelul a avut doua rochii de mireasa FOTO

Fotomodelul Valentina Pelinel 37 de ani) si omul de afaceri Cristi Borcea 48 de ani) au facut cununia religioasa si petrecerea de nunta in Budapesta. Mireasa a avut doua rochii si o armata de domnisoare de onoare.

Marcel Pavel a cantat pentru toate sotiile lui Cristi Borcea

Marcel Pavel, in varsta de 58 de ani, este cantaretul de suflet al lui Cristi Borcea, acesta cantandu-i lui Borcea la nunta cu Alina Vidican, la cea cu Valentina Pelinel, dar si la evenimentele pe care fostul di.

Imaginile pe care nu le mai are nimeni, de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea si Valentina Pelinel sunt in culmea fericirii! Cei doi s-au cununat religios, duminica, departe de ochii lumii, intr-un cadru de poveste. Citeste continuarea.

Primele imagini de la nunta lui Cristi Borcea, cu Valentina Pelinel!

Primele imagini de la nunta lui Cristi Borcea, cu Valentina Pelinel. Citeste mai mult.

Nunta Cristi Borcea-Valentina Pelinel. Cu ce vor fi rasfatati invitatii

Nunta exclusivista a lui Cristian Borcea cu fostul model Valentina Pelinel va avea, desigur, si un meniu pe masura! Iata cum arata meniul de la celebrul restaurant Gundel, vechi de peste un secol, si ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )