Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicii au tolerat lipsurile din spitale timp de 30 de ani, iar acum fug prin demisii

România Liberă România Liberă,
Medicii au tolerat lipsurile din spitale timp de 30 de ani, iar acum fug prin demisii

Un antreprenor din Iasi care activeaza in domeniul serviciilor medicale afirma ca spitalele din Roma. continuă pe România Liberă

Antreprenor din serviciile medicale: Medicii au tolerat lipsurile din spitale, acum fug prin demisii

Un antreprenor din Iasi care activeaza in domeniul serviciilor medicale afirma ca spitalele din Romania nu sunt doar acum nepregatite pentru o criza majora, apreciind ca lipsurile din sistem au fost tolerate 30 de ani de cadrele medicale care azi fug.

Cristina Siscanu, de nerecunoscut! Medicii din spitale nu au asa ceva, dar ea s-a camauflat total

Noua concurenta care intregeste podiumul celebritatilor inscrise la Bravo, ai stil! Celebrities, Cristina Siscanu, nu se pricepe doar la asortarea pieselor vestimentare. Dupa sapte zile de autoizolare alaturi de familie, vedeta a iesit la cumoparaturi camuflata intr-un costum ce le lipseste pana si medicilor din linia intai in lupta impotriva noului coronavirus. Cristina Siscanu, greu .

AGENTIILE DE PRESA: Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Doneaza pentru sectiile indispensabile din spitale. Este esential sa ramana necontaminate

Cel mai negru scenariu ar fi ca virusul sa patrunda in spitale. Medici inimosi incearca, prin propriile puteri, sa ridice standardul cat mai sus. E nevoie de contributii rapide, pentru a fi comandate imediat echipamentele care mai sunt in stocuri.

Medic roman din Milano: Culegem roadele faptului ca in 30 de ani am facut doar crasme si biserici

Angela Campean, medic roman aflat in Lombardia, Italia, considera ca autoritatile italiene, la fel ca si cele din alte tari coplesite de pandemia de COVID-19, sunt vinovate in mare masura pentru situatia existenta si anticipeaza ca situatia se va ameliora abia undeva la finele lunii viitoare.

Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Cel mai varstnic barbat din lume, Bob Weighton, implineste duminica 112 ani, in auto-izolare, scrie BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )