Libnet.ro
UNICEF

18:45

Medicinistii din Cluj planuiesc o campanie de informare despre pandemia de COVID-19

România Liberă România Liberă,
Medicinistii din Cluj planuiesc o campanie de informare despre pandemia de COVID-19

Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj a anuntat, luni, ca organizeaza o campanie online de in. continuă pe România Liberă

Ne revoltam ca s-au ingramadit muncitorii romani pe aeroportul din Cluj. Dar despre ce se intampla pe aeroportul din Eindhoven ce spuneti?

Romanii care s-au ingramadit pe aeroportul din Cluj sa plece sa culeaga sparanghel in Germania ar fi niste sclavi care ne lasa balta in carantina noastra, iar autoritatile romane care nu i-au organizat astfel incat sa respecte distantarea sociala sunt, desigur, incompetente. Ce spuneti insa de imaginile astea de pe aeroportul din Eindhoven?.

AACR anunta verificari cu privire la evenimentele petrecute pe aeroportul din Cluj

Avand in vedere ultimele evenimente petrecute in cursul zilei de 9 aprilie 2020 pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, in legatura cu care Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a anuntat deschiderea unui dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, la nivelul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor sunt realizate verificari privind o serie de aspecte care intra in aria de competenta a structurilor din subordinea Ministerului.

COVID-19. Un medic din Cluj explica de ce unii oameni sunt asimptomatici la coronavirus, in timp ce pentru altii este fatal: Tabloul clinico-patologic al infectiei este divers, iar abordarea terapeutica trebuie facuta diferentiat

Pandemia de coronavirus a inspaimantat lumea. Multi oamenii se intreaba daca au contactat virusul chinez si nu au stiut si de ce unii pacienti sunt asimptomatici, iar pentru altii COVID-19 este un diagnostic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )