Libnet.ro
UNICEF

19:15

Medicul Adrian Marinescu, dezvaluiri bomba despre pericolul din magazine si scarile de bloc. Cum te poti infecta imediat

Playtech Playtech,
Medicul Adrian Marinescu, dezvaluiri bomba despre pericolul din magazine si scarile de bloc. Cum te poti infecta imediat

Adrian Marinescu, medic specialist la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals trage un semnal de alarma, avertizand populatia despre pericolul aflat la un pas de casa, chiar in scara blocului. Acesta le recomanda cetatenilor un set de reguli pe care ar fi bine sa le respecte, pentru a fi in siguranta. Care sunt zonele cu . continuă pe Playtech

Aceasta categorie de persoane poate face o forma grava de coronavirus. Adrian Marinescu: Atentie!

Adrian Marinescu a vorbit, luni dimineata, despre acea categorie de persoane care cred ca sunt imune in fata coronavirusului si nu li se poate intampla nimic rau. Potrivit medicului, lucrurile nu stau chiar asa. Acesta a facut referire la persoanele cu varsta medie, supraponderale, cu boli necunoscute.

Dr. Adrian Marinescu, recomandari esentiale pentru a evita infectarea cu Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii

Doctorul Adrian Marinescu de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti transmite noi recomandari pentru romanii care vor sa se fereasca de boala Covid-19, in aceste zile grele, in care numarul cazurilor de infectare a crescut alarmant. Iata ce trebuie sa facem ca sa ne protejam, conform recomandarilor facute de reputatul medic la Antena3.

Emily Burghelea, dezvaluiri surpriza despre ce se intampla acum la Acces Direct. Nu doar Vulpita si Viorel s-au imbolnavit

Fosta asistenta de la Acces Direct, de la Antena 1, Emily Burghelea si-a spus parerea. Ce dezvaluiri a facut aceasta Emily Burghelea, dezvaluiri surpriza despre ce se intampla acum la Acces Direct. Nu doar Vulpita si Viorel s-au imbolnavit Joi, 23 iulie, emisiunea Acces Direct , de la Antena 1 nu a fost difuzata. Potrivit .

Veste bomba despre candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Au inceput sa le tipareasca deja

Lupta pentru un scaun de primar a inceput deja, cu toate ca data campaniei este pe 28 august, iar cea a alegerilor propriu-zise, pe 27 septembrie. Printre candidatii la postul de Primar General al Capitalei s-ar afla, dupa cum spun sursele, si fostul presedinte Traian Basescu, care a mai fost in aceasta postura de doua .

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre comflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters, citat de news. ro. Negociatorii ucraineni, rusi si ai OSCE au convenit o incetare completa a focului intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei, de la sfarsitul lunii iulie, suspendand conflictul militar care a provocat peste 13. 000 de morti incepand din 2014.

Informatii bomba despre divortul anului. Cristian Tantareanu, nasul Ancai Turcasiu socheaza: frecventau cluburile de swingeri?!

Cristian Tantareanu, nasul fostului cuplul Anca Turcasiu - Cristian Georgescu, face lumina in cazul motivelor de divort si arunca informatii bomba din intimitatea celor doi. Potrivit unor declaratii mai vechi ale prosperului om de afaceri, Ancai Turcasiu si Cristian Georgescu frecventau regulat cluburile de swingeri. Ce spune acum Tantareanu.

VIDEO Virgil Popescu, despre gazele din Marea Neagra: Sunt convins ca se va lua decizia de investitie de la anul

Investitorii din Marea Neagra inteleg faptul ca Parlamentul nu este suficient de functional, cu majoritate stabila, pentru ca Legea offshore sa fie modificata, considera ministrul Economiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat intr-un interviu acordat HotNews. ro ca toti asteapta un nou parlament cu o majoritate stabila, care sa si vrea sa faca acest lucru n. red. sa modifice Legea offshore). Ministrul a mai spus ca este convins ca se va lua decizia de investitie de la anul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )