Libnet.ro
UNICEF

16:15

Medicul care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia din Turcia: Premierul nu are voie sa mearga la Guvern trei saptamani

Hotnews Hotnews,
 Medicul care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia din Turcia: Premierul nu are voie sa mearga la Guvern trei saptamani

Medicul roman Ion Bogdan Codorean, cel care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia la care a fost suspus acesta in Turcia, a spus intr-un interviu pentru Gandul ce s-a intamplat in timpul operatiei suferite de premierul Romaniei si ce trebuie sa faca primul ministru dupa operatie. Potrivit acestuia, Victor Ponta nu ar trebui sa mearga la Guvern in urmatoarele trei saptamani. continuă pe Hotnews

UPDATE. Ambasada SUA: Dorim ca toti romanii sa se bucure de justitie egala pentru toti. Care este mesajul lui Victor Ponta

Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept, care inseamna justitie egala pentru toti,precizeaza Ambasadei SUA, la 135 de ani de relatii bilaterale.

Ce spune Tariceanu despre operatia la care va fi supus Victor Ponta

Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca interventia chirurgicala la genunchi la care va fi supus premierul Victor Ponta este mai usoara decat operatia prin care a trecut el, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.

Vicepremierul Gabriel Oprea preia pana vineri atributiile premierului Victor Ponta

Vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, ministru de Interne, va prelua temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului, se arata intr-o decizie a prim-ministrului publicata luni dupa-amiaza in Monitorul Oficial, partea I, nr. Oprea il va inlocui pe Ponta la Palatul Victoria incepand de marti si pana vineri inclusiv.

Victor Ponta ramane premierul Romaniei in urma respingerii motiunii

Parlamentul Romaniei a respins, ieri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta, cu numai 194 de oficiali care au votat favorabil, neintrunindu-se astfel totalul necesar de 278 de voturi pentru. impotriva motiunii au fost inregistrate doar 13 voturi, iar 7 voturi au fost anulate, exprimandu-si votul 214 parlamentari, din totalul de 554. Parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au refuzat sa voteze si au stat in banci, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Totusi, au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu.

Sunt Victor Ponta si nu dau doi bani pe voi!

Victor Ponta a supravietuit pana acum din punct de vedere politic doar pentru ca are in spate un urias aparat de propaganda. Zi de zi, Antena 3, RTV si celelalte guri de foc din slujba premierului au grija sa creeze in Romania o realitate paralela care sa ascunda mizeriile lui Ponta si a oamenilor din jurul sau. in aceasta ceata, in care intetionat au fost bagati oamenii simpli din aceasta tara, multi nu mai reusesc sa vada dispretul, aroganta si nesimtirea cu care suntem tratati .

PMP vrea sa sesizeze ANI pentru un ceas de lux al lui Victor Ponta

Vicepresedintele PMP Claudiu Palaz sustine ca va sesiza Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru a cere cercetarea premierului Victor Ponta, pe motiv ca acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50. 000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut in declaratia de avere.

Dan Voiculescu, scrisoare pentru Victor Ponta: Tabloul macroeconomic al Romaniei trebuie sa beneficieze de un mix inteligent de politici fiscale, bugetare si monetare

Adrian Maniutiu a prezentat, la Daily Income, o scrisoare semnata de profesorul Dan Voiculescu si adresata premierului Victor Ponta in care ii cere sa puna la punct o politica economica in cel mai scurt.

STENOGRAME Alina Gorghiu, Victor Ponta si Crin Antonescu apar in dosarul lui Mihail Vlasov

Numele mai multor politicieni de prim-rang apar in dosarul in care Mihail Vlasov, fost sef Camerei de Comert a Romaniei, este acuzat de DNA ca l-ar fi mituit pe un fost parlamentar in schimbul sustinerii unui proiect de lege prin care Registrul Comertului sa treaca de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert. Vlasov afirma in mai multe discutii interceptate de procurori ca avea sustinerea premierului Victor Ponta, a sefului PNL Crin Antonescu si a altor politicieni pentru proiectul sau de lege. Alina Gorghiu a fost unul dintre parlamentarii care au initiat proiectul de lege, iar procurorii arata ca Vlasov si-ar fi exercitat influenta asupra Alinei Gorghiu, dat fiind ca aceasta era arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International. Alina Gorghiu este martor in dosar. Ora 16. 15: Reactia Alinei Gorghiu: Nu am nicio legatura cu vreo fapta imputata cuiva in dosarul Registrului Comertului, am dat lamuriri in calitate de martor.

SURSE: Victor Ponta se opereaza in Turcia, chiar iN ZIUA in care a fost citat la DNA

Premierul Romaniei, Victor Ponta, este asteptat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii in legatura cu acuzatiile de evaziune fiscala in forma continuata, fals in inscrisuri si conflict de interes pe care procurorii DNA i le adus in urma cu aproape doua saptamani.

VIDEO Pamflet muzical cu dedicatie pentru Victor Ponta. Ansamblul Liviu Dragnea din Teleorman: Da la cluburi in Dubai, Viorele, Viorele, la duba cu saij da cai

Facemvirale. ro, un serviciu multimedia de marketing, publicitate si promovare online, a lansat zilele trecute un pamflet muzical in care il ironizeaza pe premierul Victor Ponta, urmarit penal in dosarul Turceni - Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Realizatorii au folosit melodia Fire-ai tu sa fii de murg a cantaretului de muzica populara Liviu Vasilica, originar - asemenea lui Liviu Dragnea - din Teleorman, punandu-i insa versuri in care fac referire la situatia premierului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )