Libnet.ro
UNICEF

22:45

Medicul romn din Belgia care l-a tratat pe tnarul ars, n pragul lacrimilor: Era ziua lui

Hotnews Hotnews,
 Medicul romn din Belgia care l-a tratat pe tnarul ars, n pragul lacrimilor: Era ziua lui

Alexandru, tanarul din Piatra Neamt, grav ranit in urma unei explozii, a murit in Belgia. Dupa ce transferul sau in strainatate a fost facut cu dificultate, am inteles inca o data ca Romania este incapabila sa ingrijeasca marii arsi, lucru recunoscut si de ministrul sanatatii. continuă pe Hotnews

Tanarul ars in explozia de la Piatra Neamt a murit. Barbatul era internat intr-un spital din Belgia

Tanarul ars in explozia de la Piatra Neamt a murit la spitalul din Belgia, unde a fost transferat cu greu. Acesta fusese internat saptamana trecuta la spitalul Grand Hopital de Charleroi. Tanarul ranit.

Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani din Craiova, care a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc in primavara acestui an, a murit pe drumul spre Bucuresti dupa ce in orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa il opereze, scrie Mediafax. Medicul Paul Trasca, cel care a fost chemat de acasa, marti seara, pentru a il opera pe Florin Busuioc, era plecat in strainatate.

Barbatul din Tulcea, care si-a ucis mama, a fost internat la Psihiatrie

Barbatul din Tulcea, care si-a omorat mama, a fost internat joi intr-un spital de psihiatrie. Agresorul a lovit-o pe femeie cu o toporisca in zona capului. Barbatul, in varsta de 31 de ani,.

Prima regiune din Romania care si-a lansat propria moneda

Sibiul este prima regiune din Romania care isi va lansa o moneda locala, Sibcoinul, in 21 noiembrie, la Bucuresti, aceasta moneda urmand sa fie folosita pe durata anului 2019, cand judetul va fi Regiune.

Ludovic Orban pregateste debarcarea Guvernului PSD: Exista un numar semnificativ de parlamentari din majoritate care ar sustine motiunea

PNL pregateste o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca exista un numar semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentara care ar.

Elevii din Camerun, care au fost rapiti zilele trecute, au fost eliberati

Elevii rapiti in Camerun au fost eliberati miercuri dimineata, dar directorul scolii si un alt profesor sunt tinuti in continuare captivi, conform Reuters. Barbati inarmati care au rapit luni.

Prima retea independenta de masurare a nivelului poluarii din aer. Care este calitatea aerului in Romania

Prima retea independenta de monitorizare a calitatii aerului din Romania a devenit functionala la data de 1 octombrie 2018, se arata intr-un comunicat de presa. Este formata din 15 senzori, 14 dintre ei amplasati in Capitala, iar unul in orasul.

HALUCINANT: Jumatate din rusii care traiesc in Londra sunt SPIONI! (Studiu)

James Bond ar avea ce face in Londra, care colcaie de spioni rusi! Potrivit unui raport invocat de fostul sef al spionajului britanic M16, si citat de The Telegraph, mii de agenti rusi locuiesc in Marea.

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a.

Subiectele zilei: Cum am ajuns sa dam materie prima si sa importam hrana procesata de milioane de euro; Jumatate din cei care au plecat din Romnia n ultimii 3 ani sunt tineri de 20-34 de ani; Munca cu ziua ar putea deveni obligatorie pentru asistatii soc

Omul de afaceri care refuza sa dea spaga in Romania si livreaza la export tot ce produce: Mai, baieti, nu merge, fir-ati ai dracului sa fiti! Nu va dau nicio spaga!Nicolae Furnigea 60 de ani) detine in localitatea. Oamenii Romaniei. Femeia care a facut Viscri celebru. Ascuns bine pe meleagurile transilvanene, Viscri este satul unde parca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )