Libnet.ro
UNICEF

19:00

HALUCINANT: Jumatate din rusii care traiesc in Londra sunt SPIONI! (Studiu)

B1 B1,
HALUCINANT: Jumatate din rusii care traiesc in Londra sunt SPIONI! (Studiu)

James Bond ar avea ce face in Londra, care colcaie de spioni rusi! Potrivit unui raport invocat de fostul sef al spionajului britanic M16, si citat de The Telegraph, mii de agenti rusi locuiesc in Marea. continuă pe B1

Jumatate din rusii care traiesc n Londra sunt spioni - studiu

Mii de agenti rusi locuiesc in Marea Britanie, potrivit unui raport care a fost invocat de fostul sef al spionajului britanic M16, scrie The Telegraph.

THINK TANK BRITANIC: Jumatate dintre rusii rezidenti la Londra sunt informatori

Aproape jumatate dintre expatii rusi care traiesc la Londra sunt informatori, sustine un think-tank britanic intr-un nou raport publicat astazi si al carui continut este confirmat de fostul sef al serviciului britanic de informatii externe MI6, relateaza astazi dpa.

Subiectele zilei: Cum am ajuns sa dam materie prima si sa importam hrana procesata de milioane de euro; Jumatate din cei care au plecat din Romnia n ultimii 3 ani sunt tineri de 20-34 de ani; Munca cu ziua ar putea deveni obligatorie pentru asistatii soc

Omul de afaceri care refuza sa dea spaga in Romania si livreaza la export tot ce produce: Mai, baieti, nu merge, fir-ati ai dracului sa fiti! Nu va dau nicio spaga!Nicolae Furnigea 60 de ani) detine in localitatea. Oamenii Romaniei. Femeia care a facut Viscri celebru. Ascuns bine pe meleagurile transilvanene, Viscri este satul unde parca.

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac.

Prima retea independenta de masurare a nivelului poluarii din aer. Care este calitatea aerului in Romania

Prima retea independenta de monitorizare a calitatii aerului din Romania a devenit functionala la data de 1 octombrie 2018, se arata intr-un comunicat de presa. Este formata din 15 senzori, 14 dintre ei amplasati in Capitala, iar unul in orasul.

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a.

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a.

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a murit, anunta Mediafax. Aceasta a facut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

Dezvaluire socanta despre politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul, dupa care s-a sinucis

Un politist la Crima Organizata in Arges si copilul sau de trei ani au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Primele indicii arata ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )