Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Hotnews Hotnews,
 Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani din Craiova, care a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc in primavara acestui an, a murit pe drumul spre Bucuresti dupa ce in orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa il opereze, scrie Mediafax. Medicul Paul Trasca, cel care a fost chemat de acasa, marti seara, pentru a il opera pe Florin Busuioc, era plecat in strainatate. continuă pe Hotnews

Un tenor din Craiova a murit dupa un infarct similar cu cel suferit de FlorinBusuioc. Nu a avut cine sa-l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani, din Craiova, a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc, insa, pentru ca nu a fost un doctor care sa intervina, barbatul a fost transportat la Bucuresti. Nu a.

Dupa IONELA PRODAN, un alt mare cantaret de MUZICA POPULARA iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut INFARCT...

Muzica populara trece printr-o noua tragedie! Artistul de muzica populara, Daniel Siminic, a murit in urma unui infarct. Daniel Siminic a lucrat si in televiziune dar, in ultimii ani, s-a facut remarcat in.

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

UPDATE Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova. Actorul este in stare critica

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si va fi operat la clinica de cardiologie din Craiova.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si a fost operat la Craiova.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

La Clinica de Chirurgie Cardiovasculara din Craiova, unde Florin Busuioc a ajuns dupa infarct, nu se fac interventii de urgenta, ci doar cu programare. Clinica a costat 9,5 milioane de euro, dar nu are medici pentru garzi

Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara construita in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova si inaugurata la finalul lunii aprilie, dupa o investitie de 9,5 milioane de euro a Consiliului Judetean Dolj, nu poate asigura interventii chirurgicale de urgenta si garzi ale medicilor, ci doar interventii programate, pentru pacienti cronici. Astfel de interventii se fac cu programare, pentru pacienti programati, pacienti cronici. Nu exista garzi pentru ca nu sunt suficienti medici, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Pacientii care reprezinta urgente medicale sunt transferati, pe cale aeriana, la un spital din Bucuresti, dupa ce au fost trombolizati in Unitatea de Primiri Urgente sau in centrul de cardiologie, a precizat Cristina Geormaneanu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )