Libnet.ro
UNICEF

20:30

Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Pana acum, lucrurile au evoluat in conditii normale. incepand de joi, avem centre de vaccinare active in 18 judete (VIDEO)

B1 B1,
Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Pana acum, lucrurile au evoluat in conditii normale. incepand de joi, avem centre de vaccinare active in 18 judete (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pana in prezent vaccinarea se desfasoara. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre posibilitatea ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie sa fi ajuns in Romania: Nu stim, orice este posibil

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, spune ca a doua transa de vaccin anti-COVID va ajunge in tara noastra in 28 decembrie, iar in 29 decembreie dozele vor fi distribuite catre toate cele 370 de centre de vaccinare din spitalele din Romania.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

Medicul Valeriu Gheorghita: Ar trebui ca in primele 6 luni din acest moment sa putem asigura imunizarea a 60-70% din populatie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa fie asigurata o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

Valeriu Gheorghita, despre combaterea dezinformarii: Cea mai eficienta strategie, informarea corecta si o comunicare transparenta, onesta Toti ne dorim acelasi lucru sa se incheie odata aceasta pandemie (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit despre dezinformarea legata de acest subiect si s-a aratat de parere ca informarea corecta si o comunicare.

Valeriu Gheorghita: Datele arata ca avem o pastrare a eficacitatii vaccinului pentru noua tulpina de coronavirus.Trebuie sa respectam masurile de preventie mai departe pentru ca lucrurile nu sunt stabilizate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, cel care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat miercuri seara, la Dosar de politician ca actualul vaccin este eficient si impotriva noii tu.

Valeriu Gheorghita, demonteaza speculatii cu privire la modificarile pe care vaccinul le-ar aduce la nivelul ADN-ului uman: in niciun caz nu este vorba despre asa ceva (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania a discutat, in platoul B1 TV despre una dintre teoriile raspandite in mediul online cu privire la serul ce asigura.

Persoanele vaccinate anti-COVID mai transmit sau nu virusul. Raspunsul medicului Valeriu Gheorghita (VIDEO)

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput la data de 27 decembrie in Romania, iar pana miercuri au primit serul aproximativ 5. 700 de cadre medicale. Pana in prezent vaccinarea se desfasoara in conditii.

Valeriu Gheorghita: Cred ca rata de vaccinare va fi mult mai mare in unitatile medicale Informarea, pe doi vectori principali profesionisti din domeniul sanatatii si mass-media (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat ca informarea legata de vaccinare se desfasoara pe doi vectori principali, si anume profesionistii din domeniul.

Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Medicul Valeriu Gheorghita a postat un mesaj pe o retea sociala prin care o felicita pe asistenta de la Matei Bals care a fost prima persoana din Romania vaccinata impotriva coronavirusului.

Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, medicul care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre suspiciunile pe care le au inca.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )