Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimb dur de replici intre Monica Pop si Virgil Musta! Asta este o incitare a pacientilor...

Antena3 Antena3,
Schimb dur de replici intre Monica Pop si Virgil Musta! Asta este o incitare a pacientilor...

Virgil Musta, seful sectiei de boli infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat ca in unitatea medicala la care lucreaza nu mai sunt locuri deloc pentru pacientii cu coronavirus. continuă pe Antena3

Virgil Musta anunta ca Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai are locuri pentru pacientii COVID: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor si teoriilor conspiratiei

Spitalul Victor Babes din Timisoara, unitate medicala dedicata tratarii bolnavilor de COVID-19, nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, anunta vineri medicul Virgil Musta, sef de sectie la acest spital. Toate acestea se datoreaza si faptului ca o parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor, teoriilor conspiratiei sau falselor indemnuri la libertate, afirma Virgil Musta. Medicul subliniaza ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pui in pericol sanatatea celorlalti.

Medicul Virgil Musta: La Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai avem locuri deloc pentru pacientii cu COVID-19

Virgil Musta, seful sectiei de boli infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat ca in unitatea medicala la care lucreaza nu mai sunt locuri deloc pentru pacientii cu coronavirus.

Medicul Virgil Musta: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor sau teoriilor conspiratiei

Doctorul Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, vine cu explicatii necesare pentru o intelegere corecta a situatiei actuale,in care numarul cazurilor de infectie cu Covid 19 a crescut alarmant.

Dr. Virgil Musta: La Spitalul V. Babes din Timisoara nu mai avem locuri pentru bolnavii COVID

Medicul Virgil Musta, care a vindecat multi bolnavi de COVID, anunta ca zona pentru pacientii cu coronavirus de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a devenit neincapatoare, in conditiile in care cazurile au crescut alarmant.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Spitalul Victor Babes din Timisoara a ajuns in situatia dificila de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca unitatea medicala a ajuns in situatia de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu noul.

Monica Pop tuna si fulgera dupa adoptarea legii privind izolarea si carantinarea: Unicii prosti ai Planetei?Dovada de neincredere si lipsire de libertate!!

Medicul oftalmolog, Monica Pop, si-a exprimat dezacordul total privind noua lege a izolarii si carantinei. Aceasta considera ca aceste masuri stricte sunt luate pe fondul neincrederii fata de cetateni si al dorintei de impunere din partea autoritatilor. Monica Pop, revoltata de legea carantinei si izolarii Celebrul medic, Monica Pop, se arata extrem de revoltata de .

Ce spune medicul Monica Pop despre bolnavii de COVID care refuza internarea: Toti mint si inseala?! E o mare jignire!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, spune ca persoanele bolnave de COVID care refuza externarea nu trebuie desconsiderate si este o jignire sa spunem ca ei ii vor imbolnavi si pe altii.

Dr. Monica Pop, semnal de alarma: Medicamente false, prezentate ca miracol. Atentie, nu cumparati! E o mare mizerie!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, atrage atentia asupra unor produse care sunt prezentate pe Facebook ca un miracol pentru slabit si pentru vedere si care, in realitate, nu au niciun efect benefic.

Monica Pop, ofensata de legea carantinei: Unicii prosti ai planetei?! Celelalte tari vor spune ca suntem un popor de psihopati

Medicul Monica Pop sustine ca noua lege a carantinei este o jignire la adresa romanilor si semnaleaza ca doar in tara noastra internarea este obligatorie. Ea se intreaba retoric daca suntem unicii prosti ai planetei si afirma ca ne vom face de ras in fata celorlalte state care vor crede ca suntem un popor de psihopati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )