Libnet.ro
UNICEF

06:45

MedLife aloca 20 milioane euro pentru achizitii in tara si in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MedLife aloca 20 milioane euro pentru achizitii in tara si in strainatate

MedLife vrea sa aloce 20 milioane euro pentru continuarea programului de achizitii in tara si strainatate. Pentru aceasta, compania isi propune majorarea limitei de credit cu 15 milioane de euro, la care se adauga alte lichiditati proprii ale companiei. continuă pe Wall-Street Ro

MedLife intentioneaza sa aloce 20 milioane euro pentru continuarea programului de achizitii in tara si strainatate

Consiliul de Administratie MedLife isi propune majorarea limitei de credit cu 15 milioane de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, la aceasta majorare se vor adauga alte lichiditati proprii ale companiei, pana la valoarea totala de 20 milioane de euro, obiectivul principal al acestei actiuni fiind dezvoltarea programului de achizitii si extinderea nationala si internationala.

PENTRU DEZVOLTAREA PROGRAMUL DE ACHIZITII MedLife are in vedere alocarea a 20 milioane euro

Prestatorul de servicii medicale private MedLife M), una dintre putinele companii de crestere de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), are in vedere alocarea sumei de 20 milioane de euro, obiectivul principal al acestei actiuni fiind dezvoltarea programului de achizitii si extinderea nationala si internationala, se arata intr-un comunicat al companiei remis operatorului pietei noastre de capital.

Comisia Europeana aloca 110 milioane de euro pentru infrastructura de apa din zona Clujului

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a semnat finantarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in regiunea Turda Campia-Turzii, care va asigura tuturor locuitorilor din sudul judetului Cluj acces la servicii de apa si canalizare, prin extinderea si modernizarea infrastructurii existente.

CNC, 20 milioane lei pentru productia de filme

Centrul National al Cinematografiei CNC) a anuntat organizarea primei sesiuni pe 2019 a concursului de selectie a proiectelor cinematografice in vederea acordarii de credite financiare directe pentru productia de filme si dezvoltare de proiecte cinematografice.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa se afla in Romania. Cum arata investitia de 20 milioane de euro a unui austriac

Un fermier austriac a finalizat, la marginea municipiului bihorean Salonta, dupa 8 ani de investitii in valoare de peste 20 milioane de euro, cea mai mare ferma de bizoni americani, in care sunt crescute peste 700 dintre cele 5. 000 de exemplare inregistrate oficial in Europa.

[P] Fabrica de biocombustibili, investitie de 140 de milioane de euro pentru carburanti care nu polueaza

Compania elvetiana Clariant, lider global in produse chimice de specialitate, deschide la Podari, in judetul Dolj, cea mai inovativa fabrica de producere a combustibililor bio, mai exact bioetanol. intreprinderea va fi operata de peste 100 de angajati, dar crearea ei la Podari va genera inca aproximativ 300 de locuri de munca in randul partenerilor si furnizorilor de servicii logistice specifice acestei industrii.

Fabrica de biocombustibili, investitie de 140 de milioane de euro pentru carburanti care nu polueaza

Compania elvetiana Clariant, lider global in produse chimice de specialitate, deschide la Podari, in judetul Dolj, cea mai inovativa fabrica de producere a combustibililor bio, mai exact bioetanol. intreprinderea va fi operata de peste 100 de angajati, dar crearea ei la Podari va genera inca aproximativ 300 de locuri de munca in randul partenerilor si furnizorilor de servicii logistice specifice acestei industrii.

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI: Tara noastra a importat tractoare de 102 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

INVESTITIE DE 300 MILIOANE EURO: Complexul Cosmopolis se extinde cu inca 7.000 de locuinte

Complexul rezidential Cosmopolis se extinde cu inca 7. 000 de locuinte noi, investitie de 300 milioane euro, proiect in care este inclusa si o scoala pe care o va dona statului, a declarat pentru News. ro Ahmet Buyukhanli, directorul general al complexului.

Cum a rezolvat Primaria Alba Iulia un contract de 20 milioane de lei pentru care se bateau 2 firme: l-a impartit in doua loturi si a dat bani la fiecare

Primaria Alba Iulia a reusit sa finalizeze, dupa doua incercari nereusite, procedura de achizitie publica pentru atribuirea contractului de peste 20 de milioane de lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi. Organizatorii licitatiei au impacat ambele firme care s-au luptat pentru contract in ultimii doi ani.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3153 seconds )