Libnet.ro
UNICEF

06:30

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI: Tara noastra a importat tractoare de 102 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI: Tara noastra a importat tractoare de 102 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetului general consolidat a crescut cu 88,4%

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele 4 luni cu un deficit de 11,4 miliarde lei 2,4 miliarde euro), 1,1% din Produsul Intern Brut PIB), cu 88,4% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut.

Ford limiteaza vanzarile lui Edge in 7 tari europene, inclusiv Romania: doar 27 unitati inmatriculate in tara noastra in primele 4 luni

Ford Edge va ramane disponibil in numai 7 tari europene, printre care si Romania, in ciuda faptului ca SUV-ul a inregistrat doar 27 de unitati inmatriculate in tara noastra in primele patru luni ale anului.

Romania a importat in doua luni tractoare de peste 100 de milioane de euro

Romania a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, transmite Agerpres.

ANUL ACESTA, IN TARA NOASTRA : Turistii au cheltuit 288 milioane euro pe terapii balneare

Peste 1,8 milioane de turisti au cheltuit in jur de 288 de milioane de euro, in acest an, pe tratamente si terapii balneare in statiunile de profil din tara noastra.

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va.

Papa Francisc mi-a semnat tricoul Echipei Nationale a Romaniei - Suveranul Pontif a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in tara noastra (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. La ceremonie a fost prezenta si o delegatie din tara noastra. Printre acestia.

STUDIU REVOLUT: Aproape 50% dintre tinerii din tara noastra economisesc constant

Doar 6% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc folosind actiuni, obligatiuni si fonduri mutuale, potrivit Revolut Circa jumatate 47,57%) dintre tinerii din tara noastra cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc in mod constant, in timp ce 17,11% nu reusesc deloc sa puna bani deoparte, arata un studiu realizat de Revolut pe un esantion de 11. 000 de respondenti din diferite tari europene, dintre care 3. 000 de romani.

Programul Rabla 2019 s-a incheiat dupa nici doua luni de cand a demarat

Programul Rabla 2019 pentru persoane fizice s-a incheiat dupa nici doua luni de cand a demarat, cele 30. 000 de vouchere fiind epuizate pe 5 iunie.

FOTOGALERIE Cum arata astazi Notre-Dame, la mai putin de doua luni de la incendiul care i-a distrus acoperisul si turla sageata

Pe 15 aprilie, agentiile de presa inroseau fluxul cu informatii despre ceea ce avea sa fie capul de afis al urmatoarelor saptamani: catedrala Notre-Dame din Paris una dintre emblemele capitalei Frantei) a fost devastata de un puternic incendiu. Intra in material pentru a vedea cum arata vestitul monument la mai putin de doua luni de la incidentul care i-a schimbat definitiv istoria.

IN TARA NOASTRA, IN PRIMUL TRIMESTRU: Investitiile imobiliare depasesc 117 milioane de euro

Volumul investitiilor in imobiliare, din primul trimestru al anului, a fost de 117,5 milioane euro, situandu-se la un nivel similar cu Ungaria, potrivit datelor transmise, luni, de firma de consultanta imobiliara CBRE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )