Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Playtech Playtech,
Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Mega Image anunta un nou program de functionare din cauza pandemiei de coronavirus. Magazinele vor fi deschise mai putine ore pe zi, iar programul rezervat varstnicilor nu mai poate fi. continuă pe Playtech

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

Mega Image va livra gratuit cumparaturile persoanelor varstnice

Retailerul Mega Image anunta ca, in perioada pandemiei de coronavirus, vine in sprijinul batranilor si al persoanelor cu dizabilitati, pentru care va livra gratuit la domiciliu cumparaturile.

Decizia Mega Image pentru toti clientii. Ce trebuie sa stii incepand de acum

Pe cat posibil ar trebui sa eviti magazinele. insa ai nevoie de alimente si alte produse. Asa ca am cautat ce optiuni ai. Una de la Mega Image te ajuta sa iei ce vrei, iar cumparaturile.

Mega Image schimba programul incepand de luni. Cand pot face varstnicii cumparaturile

Mega Image schimba programul incepand de luni,inclusiv pentru magazinele non-stop si ShopGo, anuntand si orele intre care varstnicii sau personanele cu dizabilitati pot face cumparaturile.

Mega Image, acuzat ca a profitat de disperarea oamenilor si a marit preturile: Sa stii ca te-am vazut si eu, si foarte multi! Nu-i nimic, o sa treaca si vremea asta si ne mai intalnim.... (VIDEO)

Lantul de magazine Mega Image este acuzat ca profita de epidemia de coronavirus, dar si de disperarea unor oameni care vor sa-si faca provizii, si a marit preturile produselor. intr-un mesaj video,.

Mega Image, decizie de ultim moment: Ore speciale de acces pentru persoane in varsta si cele cu dizabilitati

In plina pandemie de coronavirus, retailerul Mega Image a luat o decizie de ultima ora ca sa vina in sprijinul persoanelor in varsta si cu dizabilitati.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Romania, in stare de urgenta din cauza coronavirusului: De cand intra in vigoare noile restrictii Primele noi masuri, de duminica seara, de la ora 22.00

Noile restrictii impuse de autoritati in Romania, aflata din 14 martie in stare de urgenta din cauza coronavirusului, intra in vigoare etapizat, incepand de duminica seara de la ora 22. Astfel, de la aceasta ora mall-urile raman inchise si se suspenda activitatea in cabinetele de stomatologie. Restrictiile de circulatie in afara locuintei vor intra in vigoare de luni, 23 martie, ora 22. Cum arata declaratia pe proprie raspundere si adeverinta de la angajator.

BNR da unda verde amanarii creditelor din cauza epidemiei de coronavirus

BNR a creat cadrul legislativ pentru amanarea la plata a ratelor care nu sunt achitate de romani din cauza epidemiei de coronavirus.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )