Libnet.ro
UNICEF

18:00

Meghan, aparitie surpriza la finala US Open pentru a o sustine pe Serena: de ce a devenit ducesa tinta glumelor

Adevărul Adevărul,
Meghan, aparitie surpriza la finala US Open pentru a o sustine pe Serena: de ce a devenit ducesa tinta glumelor

Ducesa Meghan Markle a avut o aparitie surpriza la US Open pentru a o sustine pe buna sa prietena Serena Williams, care a pierdut insa finala in fata canadiencei Bianca Andreescu. continuă pe Adevărul

Meghan Markle, aparitie surpriza la US Open 2019. Gestul Ducesei, motiv de ingrijorare pentru Serena Williams

Sunt bune prietene, motiv pentru care Meghan Markle, ajunsa Ducesa de Sussex dupa casatoria cu Printul Harry, nu va rata marea finala US Open 2019, unde Serena Williams se va lupta sa castige marele premiu. Vestea prezentei Ducesei nu a fost bine primita de catre staful Serenei. Cei din echipa sportivei au motive de ingrijorare .

Serena Williams, dupa ce a pierdut finala de la US Open: Cred ca puteam sa fiu mai Serena

Invinsa pentru a patra oara consecutiv intr-o finala de Grand Slam, Serena Williams a declarat la conferinta de presa ca nu a fost suficient de Serena in meciul pierdut in fata Biancai Andreescu si ca este frustrata de faptul ca nu se poate regasi in cele mai importante momente ale turneelor majore. Americanca ramane cu 23 de titluri de Grand Slam, cu unul mai putin decat Margaret Court.

VIDEO Bianca Andreescu, in finala la US Open - Duel cu Serena Williams pentru marele trofeu

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti reusind sa se califice in finala de la US Open 7-63), 7-5 cu Belinda Bencic). in ultimul act, Bibi se va duela cu Serena Williams 6-3, 6-1 cu Elina Svitolina).

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )