Libnet.ro
UNICEF

10:15

Meghan Markle, avertisment pentru tinerii care isi editeaza prea mult fotografiile

Antena3 Antena3,
Meghan Markle, avertisment pentru tinerii care isi editeaza prea mult fotografiile

Ducesa de Sussex i-a avertizat pe tineri cu privire la riscurile la care se expun atunci cand isi editeaza prea mult fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare. Este asa dificil pentru. continuă pe Antena3

Ce reguli i-a impus Meghan Markle fostului sot in cazul in care ar fi ramas insarcinata

Ducesa Meghan Markle 37 de ani) i-a impus fostului ei sot, Trevor Engelson 42 de ani), sa semneze un asa-zis contract de asigurare in cazul unei sarcini, dupa cum au declarat surse apropiate fostei actrite.

Baiat sau fata? Ce vor avea Meghan Markle si Printul Harry?

Meghan Markle si Printul Harry au anuntat luna aceasta ca vor deveni parinti pentru prima data in primavara anului viitor. Nu au dezvaluit daca vor avea baiat sau fata, insa deja au inceput pariurile in acest sens. Iata ce cred oamenii.

Cele mai neobisnuite cadouri pe care le-au primit Meghan Markle si Printul Harry pentru viitorul lor copil

Bebelusul ducilor de Sussex este deja rasfatat de fanii cuplului regal, desi se va naste abia in primavara anului 2019. Australia i-a surprins pe viitorii parinti cu cele mai diverse cadouri pentru bebelusul regal, de la animale de plus la articole de imbracaminte.

Caru' cu vedete:Razvan Ciobanu, reactie nervoasa fata de fostul iubit; Meghan Markle, prima gafa de cnd a devenit ducesa; Din ce face bani Misha bani dupa ce s-a despartit de Connect-R.

Nu va mai prezenta Te iubesc de nu te vezi, la Antena Stars. Vestea ca , 44 de ani, nu va mai prezenta emisiunea. Ionut Sidau s-a insurat cu profa pe care a lasat-o gravida. Dupa cinci luni de relatie, Ionut Sidau s-a casatorit civil cu iubita sa. A grabit putin.

Dan Voiculescu: Un trust de presa care face profit, care isi plateste toate impozitele poate oferi toata libertatea jurnalistilor sai. Cred in libertatea presei

Un trust de presa care face profit, care isi plateste toate impozitele poate oferi toata libertatea jurnalistilor sai, sustine Dan Voiculescu pe blogul sau. Am regasit, Pagina de media, un interviu.

9 aplicatii pentru smartwatch care iti vor face munca mai eficienta si viata mai simpla

Pentru multa lume, ceasurile inteligente sunt doar bijuterii high tech sau accesorii vestimentare si putine persoane le folosesc la adevaratul lor potential.

Raed Arafat, critici dure pentru medicii care lucreaza si la stat, si la privat: Din moment ce noi platim corect, ne asteptam la un comportament corect. Nu pot sa vina la 8 si sa plece la 12

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, ii ataca dur pe medicii din sistemul public care lucreaza si la privat. Secretarul de stat spune ca, acum, cu salariile marite, ar trebui sa stea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )