Libnet.ro
UNICEF

01:05

Melania Trump a avut prima reactie pe Twitter despre alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Melania Trump a avut prima reactie pe Twitter despre alegeri

Sotia lui Donald Trump, Melania, a reactionat pentru prima data pe Twitter, la aproape o saptamana de la alegerile prezidentiale din Statele Unite, potrivit g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Melania Trump, asteptata sa nu comenteze asupra alegerilor

Melania Trump e putin probabul sa faca vreo declaratie publica sau sa comenteze astazi despre victoria lui Biden, a declarat pentru CNN un oficial de la Casa Alba.

Prima reactie a vedetei batute in Bucuresti. Ce a spus Cristina Joia

O zi normala de cumparaturi s-a terminat pentru Cristina Joia la spital. Ce spune vedeta de la Pro TV despre bataia primita intr-un magazin din Bucuresti?! S-a intamplat de fata cu toata lumea! Cristina Joia, lovita intr-un magazin de o femeie Designer la emisiunea Visuri la cheie, show difuzat pe Pro TV, Cristina Joia este .

Prima reactie a Andreei Berecleanu, dupa ce s-a spus ca va merge la Prima TV. Ce anunt a facut acum

Andreea Berecleanu revine pe TV! La cateva luni de la disparitia celebrei jurnaliste de pe micile ecrane, fanii o vor revedea din nou la pupitrul de stiri. Care a fost prima reactie a acesteia dupa ce s-a spus ca va merge la Prim TV? Andreea Berecleanu, prima reactie dupa ce s-a spus ca a semnat .

Prima reactie a Melaniei Trump dupa ce sotul ei a pierdut alegerile prezidentiale

Prima doamna a SUA, Melania Trump, a reactionat pe Twitter in urma infrangerii sotului sau in cursa pentru Casa Alba.

Prima reactie a lui Joe Biden, dupa anuntul televiziunilor americane ca a castigat alegerile. Ce a spus Kamala Harris

Democratul Joe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie, s-a declarat onorat ca americanii l-au ales sa conduca tara, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, transmite Reuters.

CNN: Melania Trump il sfatuieste pe sotul sau sa accepte infrangerea

Sotia presedintelui american Donald Trump, Melania, il sfatuieste pe liderul de la Casa Alba sa accepte infrangerea la alegerile din aceasta saptamana, noteaza CNN, citand o sursa din anturajul primei doamne a SUA.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce televiziunile americane l-au anuntat pe Biden drept castigator al alegerilor

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sambata ca scrutinul prezidential este departe de a se fi incheiat, dupa ce mass media americane l-au declarat castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Prima reactie a lui Joe Biden dupa ce a fost ales presedinte: Sunt onorat ca m-ati ales ca sa conduc tara noastra. Voi fi un presedinte pentru toti americanii

DemocratulJoe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie,s-a declarat onorat de faptul ca a fost ales si a precizat,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )