Libnet.ro
UNICEF

14:30

Melania Trump a intors toate privirile la ultima receptie de la Casa Alba. Cum s-a imbracat Prima Doamna a SUA

Playtech Playtech,
Melania Trump a intors toate privirile la ultima receptie de la Casa Alba. Cum s-a imbracat Prima Doamna a SUA

Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii a aratat impecabil la toate evenimentele publice la care a participat in ultima vreme alaturi de sotul ei. Melania Trump a intors toate privirile la ultima receptie de la Casa Alba, unde a purtat o rochie de 4. 000 de dolari creata de designerul libanez Reem Acra. Melania Trump . continuă pe Playtech

Sotia lui Pepe a intors toate privirile in Barcelona. Cum a aparut in plina zi, alaturi de artist FOTO

Raluca Pastrama, sotia lui Pepe, a reusit sa intoarca toate privirile, cand si-a facut aparitia pe strada, in Barcelona. Cei doi au plecat de curand in Spania, iar momentul care a facut furori s-a petrecut departe de casa, cand bruneta se afla chiar in compania cunoscutului artist. Acestia formeaza un cuplu de mai bine de .

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE. Ce s-a intamplat cand s-a asezat langa Angela Merkel

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE, unde le-a facut sa rada in hohote pe Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Presedintele Romaniei apare foarte relaxat si plin de voie buna in fotografiile publicate de PPE, alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern din familia popularilor. Klaus Iohannis, vesel si .

Anamaria Prodan atrage toate privirile si in Dubai. Cu ce geanta de fite s-a afisat impresara

Anamaria Prodan nu renunta la eticheta sa. Vedeta s-a afisat dintotdeauna cu lucruri scumpe, mai ales daca vorbim de accesorii. Cum a reusit sa ia toate privirile in Dubai si cu ce geanta s-a pozat sotia lui Laurentiu Reghecampf? Anamaria Prodan, genti de fite si accesorii extrem de scumpe Anamaria Prodan nu se dezice de .

Ce masina conduce Carmen de la Salciua. Culoarea automobilului atrage toate privirile

Instagramul a luat foc atunci cand Carmen de la Salciua si-a postat o fotografie cu noua ei masina, achizitionata inainte de Craciun. Ce automobil conduce interpreta de muzica de petrecere? Ce masina conduce Carmen de la Salciua? Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doua personaje care nu au aparut de mult in lumea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )