Libnet.ro
UNICEF

21:30

Membrii Guvernului Citu au depus juramantul de investitura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Membrii Guvernului Citu au depus juramantul de investitura

Membrii Guvernului condus de prim-ministrul Florin Citu au depus juramantul de investitura, miercuri seara, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Membrii Guvernului Citu depun juramantul la ora 20:00, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni

Ministrii Cabinetului Citu vor depune juramantul miercuri seara, la Palatul Cotroceni.

VIDEO Guvernul Florin Citu a depus juramantul de investitura, la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis: Vom face ce am promis, vom face reformele, vom repune economia pe picioare

Membrii Guvernului Florin Citu au depus miercuri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Ministrii au depus juramantul de investitura (VIDEO)

UPDATE, 23 decembrie, ora 20. 22Prim-ministrulFlorin Citu si ceilalti membri ai Guvernului au depusjuramantului de investitura, miercuri, 23 decembrie, siisi incep oficial.

Hotararea Parlamentului pentru acordarea increderii Guvernului Citu - publicata in Monitorul Oficial

Hotararea Parlamentului privind investitura Guvernului Citu a fost publicata, miercuri seara, in Monitorul Oficial.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa investirea Guvernului Citu. Ciolaniada Dreptei Rapace, gata sa fure tot in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seara, un nou atac la adresa Guvernului Citu, chiar in timp ce ministrii din noul Executiv depuneau juramantul la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Parlamentarii AUR si PSD au protestat in tandem in sedinta de plen destinata investirii Guvernului Citu

Parlamentarii AUR si PSD au protestat in sedinta de plen destinata investirii Guvernului Citu, cei de la AUR sustinad redeschiderea scolilor, iar social-democratii avandu-l ca tinta pe premierul desemnat Florin Citu.

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Citu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea Guvernului Citu.

Orban, dupa investirea Guvernului Citu: PSD si AUR sunt tributari unor metehne din trecut, care au facut rau societatii romanesti VIDEO

Presedintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac asupra AUR si PSD miercuri, dupa votul din Parlament privind instalarea Guvernului Citu. Acesta a subliniat ca PNL nu putea face alianta cu doua formatiuni cu totul si cu totul tributari unor mentalitati din trecut.

Prima sedinta a Guvernului Citu. Noul Cabinet pregateste inghetarea salariilor demnitarilor si prelungirea unor masuri de sustinere a economiei VIDEO

Premierul Florin Citu a declarat miercuri, in prima sedinta de Guvern pe care a condus-o, ca Executivul pregateste inghetarea salariilor demnitarilor si prelungirea IMM Invest, dar si a altor programe de sustinere a economiei.

Peste 70 de paramedici au fost preluati de ISU Hunedoara. Salvatorii au depus juramantul

Peste 70 de paramedici hunedoreni au depus luni juramantul, dupa ce au fost preluati de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )