Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mercedes-Benz a prezentat noua generatie Clasa E in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mercedes-Benz a prezentat noua generatie Clasa E in Romania

Mercedes-Benz a prezentat in Romania cea de-a zecea generatie a limuzinei Clasa E, disponibila cu motorizari intre 184 si 279 CP, transmisie automata cu noua trepte 9G-TRONIC si functia ECO start/stop. continuă pe Wall-Street Ro

Noua generatie Mercedes Clasa E ajunge in Romania in aprilie [FOTO/VIDEO]

A zecea generatie de limuzine Mercedes-Benz Clasa E a fost prezentata oficial in Romania, in cadrul unui eveniment special. Noua Clasa E va fi disponibila in Centrele Autorizate de Vanzare Mercedes-Benz din Romania incepand cu luna aprilie 2016. Designul este elegant, dar sportiv. Aspectul impresionant al partii frontale evidentiaza statutul la care aspira limuzinele din [].

Mercedes-Benz Clasa E este disponibila in Romania

A zecea generatie Mercedes-Benz Clasa E a ajuns in Romania. Da, am fost si noi putin surprinsi de rapiditatea intamplarii, dar astazi, 9 martie, Clasa E este dezvaluita presei si clientilor locali la nivel mondial.

Record inregistrat de Mercedes-Benz

Daimler a anuntat ca vanzarile diviziei sale de lux Mercedes-Benz au urcat in februarie cu 11,2% pe plan global, la 133. 752 de vehicule, cel mai semnificativ avans lunar inregistrat vreodata in istoria.

Goana tehnologiei transforma masinile si noua Mercedes-Benz Clasa E iti arata cum

Nu stiu ce inseamna Mercedes pentru tine, dar pentru mine inseamna limuzine de strada. Si de acum m-ar putea interesa, deoarece vor fi din ce in ce mai tehnologizate. Acesta e noul model Clasa E.

Ce interventii chirurgicale isi va face in Romania cea mai tatuata femeie din Europa

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, originara din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la un medic roman, la recomandarea bunei sale prietene DJ Wanda.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )