Libnet.ro
UNICEF

01:05

Merge sau nu Dancila la dezbaterea lui Iohannis?

România Liberă România Liberă,
Merge sau nu Dancila la dezbaterea lui Iohannis?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca va analiza si va decide, impreuna cu cei din e. continuă pe România Liberă

Merge Dancila la dezbaterea lui Iohannis? Ce a raspuns fostul premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, luni seara, referitor la participarea la dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis de marti, ca nu o sa o vedem imbrancindu-se. Aceasta a criticat declaratia sefului statului care a spus ca pesedistii nu sunt educati, afirmand ca au fost jigniti 2 milioane de romani.

Ce se va intampla, daca Dancila se prezinta la dezbaterea lui Iohannis. Reactie neasteptata

Viorica Dancila este avertizata. Ce se va intampla cu aceasta, daca se decide sa se prezinte la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce vor face oamenii presedintelui? Ce va pati Dancila, daca se va prezenta a dezbaterea lui Iohannis? Klaus Iohannis a oferit raspunsul mult asteptat la intrebarea pe care si-o pune toata lumea. Presedintele Klaus .

Viorica Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca, noteaza Hotnews. ro .

Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca.

Dancila nu exclude sasparga usa la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu exclude ideea de a merge neinvitata la dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis. intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, fostul premier Dancila a raspuns Nu stiu inca, potrivit hotnews. ro.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Rares Bogdan: Dezbaterea lui Iohannis, dupa model american. Cate intrebari vor pune invitatii

Dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va fi de peste sapte milioane de cetateni, declara la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan.

Rares Bogdan: Dezbaterea lui Iohannis va fi dupa model american. Cate intrebari vor pune jurnalistii si cum se va desfasura evenimentul

Dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va fi de peste sapte milioane de cetateni, declara la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El a mai precizat ca vor putea pune intrebari intre sase si noua invitati si ca vor fi probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )