Libnet.ro
UNICEF

11:15

De ce nu a mers Dancila la dezbaterea lui Iohannis

Antena3 Antena3,
De ce nu a mers Dancila la dezbaterea lui Iohannis

Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care nu a dorit sa participe la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Fostul premier a primit informatii ca va avea parte de jigniri si a dorit sa evite aceste. continuă pe Antena3

Ce se va intampla, daca Dancila se prezinta la dezbaterea lui Iohannis. Reactie neasteptata

Viorica Dancila este avertizata. Ce se va intampla cu aceasta, daca se decide sa se prezinte la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce vor face oamenii presedintelui? Ce va pati Dancila, daca se va prezenta a dezbaterea lui Iohannis? Klaus Iohannis a oferit raspunsul mult asteptat la intrebarea pe care si-o pune toata lumea. Presedintele Klaus .

Cum vrea Dancila sa acopere dezbaterea lui Iohannis - ii invita pe jurnalisti la dialog deschis

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, i-a invitat marti pe jurnalisti la un dialog deschis la Parlament. Cu doar trei ore inaintea dezbaterii presedintelui Klaus Iohannis, staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a anuntat o dezbatere deschisa cu jurnalistii, programata de la ora 18. 00, in conditiile in care dezbaterea lui Iohannis are loc de la ora 19. Invitatia apare in contextul in care Iohannis a refuzat o intalnire fata in fata cu candidatul PSD, iar Dancila lua in calcul chiar sa mearga la dezbaterea organizata de PNL.

Merge sau nu Dancila la dezbaterea lui Iohannis?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca va analiza si va decide, impreuna cu cei din e.

Merge Dancila la dezbaterea lui Iohannis? Ce a raspuns fostul premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, luni seara, referitor la participarea la dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis de marti, ca nu o sa o vedem imbrancindu-se. Aceasta a criticat declaratia sefului statului care a spus ca pesedistii nu sunt educati, afirmand ca au fost jigniti 2 milioane de romani.

Urzeala selfie-urilor la dezbaterea paralela Iohannis - Dancila. Ce a aparut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL si PSD

Dezbaterea paralela Iohannis-Dancila a reprezentat un bun prilej pentru politicienii din cele doua tabere sa se intreaca in selfie-uri postate pe Facebook. Inaintea celor doua evenimente, dar si in timpul.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

Viorica Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca, noteaza Hotnews. ro .

Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )