Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mervyn King: Gestionarea economiei inseamna mai mult decat controlarea inflatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mervyn King: Gestionarea economiei inseamna mai mult decat controlarea inflatiei

Gestionarea economiei presupune mai mult decat atingerea unei tinte privitoare la inflatia preturilor de consum, sustine Mervyn King fostul guvernator al Bancii Angliei, in cartea Sfarsitul alchimiei: banii, bancile si viitorul economiei mondiale. continuă pe Ziarul Bursa

Programul de guvernare al PSD a deraiat mult mai rapid decat ma asteptam

Senatorul liberal Florin Citu a declarat ieri ca programul de guvernare al PSD a deraiat mult mai rapid decat se astepta, iar Liviu Dragnea si-a incalcat promisunea din timpul campaniei de a nu introduce taxe noi.

Senator liberal, semnal de alarma: Programul de guvernare al PSD a deraiat mult mai rapid decat ma asteptam

Senatorul liberal Florin Citu a declarat vineri ca programul de guvernare al PSD a deraiat mult mai rapid decat se astepta, iar Liviu Dragnea si-a incalcat promisunea din timpul campaniei de a nu.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a umflat cifrele la bacalaureat. Numarul real al celor care au promovat este cu 14% mai mic decat cel anuntat de Ministerul Educatiei

Procentul real al celor care au promovat examenul de bacalaureat este cu 14% mai mic decat cel anuntat de Ministerul Educatiei. in cifre absolute, stam mai prost decat in urma cu cinci ani.

VIDEO Alternativa la sistemul de rachete Patriot pentru apararea antiaeriana? Ce oferta au europenii de la MBDA si de ce cred ca sistemul SAMP/T cu rachete Aster 30 e mai bun decat varianta americana

Romania va cheltui peste 6 miliarde de dolari in urmatorii ani pentru noi sisteme de rachete de aparare antiaeriana, din care 4 miliarde pentru sapte baterii de rachete sol-aer cu bataie mare. Desi vorbim de cele mai mari achizitii de armament facute vreodata de tara noastra, prea multe detalii nu au aparut in spatiul public. S-a pomenit de Patriot, dar nu exista informatii despre ce specificatii, ce pret, ce versiune de rachete sau ce avantaje ar putea avea industria nationala de aparare. Pe masa oficialilor de la armata se afla, insa, si oferta europenilor de la MBDA, care spun, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca au un sistem mai bun decat cel american, ca sunt deschisi la o cooperare industriala ce ar putea presupune linii de productie a rachetelor in Romania si ca pot dota cu aceleasi tipuri de rachete toate tipurile de forte ale armatei ce au nevoie de modernizare.

Rata de inactivitate a femeilor este in Romania cu 76% mai mare decat in randul barbatilor

Rata de inactivitate economica in cazul femeilor din tara noastra este cu 76% mai mare decat cea consemnata in randul barbatilor, informeaza Blocul National Sindical BNS), citand datele Eurostat.

Mai dragut decat Dostoievski, cu Nora Iuga si Angela Baciu, la Carturesti Verona

Vineri, 7 iulie, de la ora 18. 30, la Carturesti Verona, are loc o discutie literara cu ocazia recentei aparitii a volumului Mai dragut decat Dostoievski, de Nora Iuga si Angela Baciu, si cu ilustratii de Ion Barbu. Alaturi de cele doua autoare, la eveniment vor vorbi Florin Iaru si Simona Popescu, iar actorul George Mihaita va citi un fragment din volum. Discutia va fi moderata de Andreea Chebac.

Alex Milcev, EY: Daunele impozitului pe cifra de afaceri, mai mari decat beneficiile

Daunele pe care le-ar produce introducerea impozitului pe cifra de afaceri ar fi mai mari decat castigurile, a aratat Alex Milcev, liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica EY Romania, in cadrul unei conferinte de presa pe tema impactului masurilor fiscale anuntate de noul guvern.

Alimentele care te ingrasa cel mai mult

Nutritionistii au cazut de acord ca aceste alimente te pot ingrasa cel mai mult vara, asa ca ele trebuie consumate in cantitati mici si nu foarte des, potrivit csid. ro. - Carnea la gratar: 500.

in ce TARI se afla femeile cu cei mai FRUMOSI sani din lume

Femeile sunt considerate reprezentantele sexului frumos. Mai mult decat atat, fiecare tara se mandreste cu o tipologie aparte. De exemplu, femeile din Brazilia sunt recunoscute pentru posteriorul.

Salariul mediu brut pentru mai 2017 a fost de 3.288 lei, cu 0,1% mai mic decat in aprilie

Salariul mediu brut calculat pentru mai 2017 a fost de 3. 288 lei, cu 0,1% mai mic decat in aprilie 2017, iar salariul mediu net a fost de 2. 363 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 3 lei -0,1%).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )